Interaktīvo balss sistēmu

P

phaedrus

Guest
Sveiki, es ceru, ka šis ir piemērots forums, kas kuģa, lai ievietotu šo vaicājumu. Es būtu projektēšana Interactive Voice Response (IVR) sistēma, izmantojot SIM GSM modemu. Sistēma paņemt telefonu pie trešās gredzena un sniedz balss ziņu, kas: par to 1 prese, nospiediet 2, lai ka, utt utt Ja persona nospiež atbilstīgs skaits dažas darbības veic ar mikro kuģa. Sistēma arī jāatbalsta veikt balss zvanus ar šo iekārtu, ja iepriekš situācija nenotiek. Man ir vajadzīga palīdzība no diviem aspektiem: 1) Kā slazdošanai pogu nospiestu, ko attālā lietotāja Vai ir kāds IC, kas var darīt? 2) Kā ir paralēla sistēma gan balss sarunām un IVR, ko var ieslēgt pēc vajadzības? Vai kāds ir atsauce dizains, kas tām var norādīt mani uz. TIA Thomas

ne gluži, bet Dialer mikroshēmu un balss atpazīšanas čips ir pavediens jums. balss raj mikroshēmā no SM ražošanā

Sveiki, es dont nepieciešama balss atpazīšanas mikroshēmu to. Theres cilvēkam klausīšanās un nospiežot pogas.

lielāko interaktīvo balss reaģēšanas sistēma darbojas DTMF toni galveno nospiests. Mēģiniet izmantot DTMF dekodētājs Regards Nandhu

Paldies par šo Nandhu. Jā, es apzinos CM8870 atšifrēt DTMF toņus. Jautājums ir, GSM modems, kas man ir, ir tikai UART un uz parasto telefonu savienotājs. Vai es varētu uzņemt DTMF no rokas noteiktā pieslēguma un barības to CM8870?

jā, jūs varat izmantot dailer chip ir DTMF šifrēt un cm8870 ir DTMF dekodētājs. Jūs varat izmantot SPK vadus paņemt to un atšifrēt to.

Paldies par jūsu atbildi Manish. Vai esat mēģinājuši šo? Būtu pateicīga, ja jūs zināt, visas saites es varētu nodarboties, lai iegūtu dažas atsauces shēmas.

nē, bet tas ir pierādīts veids, kā to izdarīt, becoz kamēr mēs esam izmantošana telefonu slēdzis, komutācijas, tā ir līdzīga 1. jo telefona apmaiņas noteikums, ir jēdziens vietējo klātbūtnes, tādā vietējā balss signālu vajadzētu (jo nelielu summu) dzirdamu skaļruņi earpieces. saskaņā ar šo jūs varat izpildīt pats no knlg GSM / tele slēdzi kontroles projektu. paldies. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size]

Man bija darīts šāda veida projekts, un strādā perfekti līdz šim. Laimīgu un pārtikušu Jauno gadu Nandhu

Neizmanto CM8870 vietā izmantojiet CM8880 jo tas IC ir mikrokontrolleru / mikroprocesoru saderīgi.

Sveiki, Paldies Nandhu un Manish apstiprināšanai, ka jēdziens ir iespējams. Umery Es skatos uz datu lapu. Paldies par galu. Es atgriezīsies ar visiem jautājumiem / rezultātu.

Hi Umery, Paldies par jūsu interesi. Projekts, kas jums norādījis mani izmanto sauszemes līniju. Patiesībā es to daru ar GSM modemu vienā galā. Tātad galvenais jautājums bija, ja DTMF toņi tiks izsūtīti pa modemu pa savu telefonu pieslēgumu. Going ar no mūsu kolēģiem amatiem tā liekas tas tā ir, es būtu veikt ķēdes un testēšana iziet drīz.

Hi, Jūs varat radīt DTMF signālu nu IC vai veicot savu trasi, bet es ieteiktu jums iet par IC. Jūs varat arī izmantot TCM5589N toņu ģenerators IC un vienkārši savienot skaļruņa izeja ar klausuli un izmantot kontroles līnijas, lai radītu nepieciešamo DTMF signālu jānosūta out.It nav svarīgi, vai jūs izmantojat fiksēto vai GSM modemu, jums vienkārši nepieciešams, lai būtu divas analog balss carring vadus, vienkārši pievienojiet to izvades līdztekus šo vienu, un viss ir done.GSM modems nav nekāda sakara ar to, ja jūs vēlaties, lai jūsu GSM SIM modemu izvēlēties tālruņa zvanu par 3 gredzenu , programma to ar
Code:
 ATS0 = 3 -> tas liks tai izvēlēties sarunu 3 gredzenu + CHFA = 1 -> noteikt šo komandu auss gabals konfigurācijas tikai vēlreiz pārbaudīt sintaksi komandu, lai nodrošinātu bez kļūdām darbība.
Jūs varat izmantot ISD2560, kas 75,90,120 sērija IC balss paaudzēm. Bija IC ar CM8890, ja es atceros pareizi, bet es nevaru atrast ir pienācis datu lapu internetā, tā ka ir iemesls, kāpēc es neesmu pārliecināts, šajā laikā rakstiski par IC existence.CM8890 bija gan dekoders / ģenerators DTMF.

vajag datu lapu par CM8890 man ir tas, vai balss mikroshēmu, man ir dažas numurs. Vai jums to vajag?

Jā, lūdzu post par CM8890, man nav ir pienācis datasheet.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back