Intel hex konversijas

J

junaid

Guest
Hi folks, Vai kāds sniegt man informāciju. gada coverting Intel hex formāta ASCII, lai es varētu izmantot to VHDL dizainu. Thanx iepriekš. Regards, Junaid

Intel Hex 32 formāts pagarināt 32 bitu adrešu hex formāts ir līdzīgs Hex 8 formātā, izņemot to, ka paplašinātā lineārā adrese ieraksts ir izejas arī izveidot augšējā 16 bitiem datu adresi. Tas ir galvenokārt izmanto 16-bitu kodols ierīces, jo to adresējamā programmas atmiņu pārsniedz 64 KB. Katram datu ierakstam sākas ar 9 zīmju prefiksu un beidzas ar 2 rakstzīmju kontrolsumma. Katrā ierakstā ir šādā formātā: BBAAAATTHHHH .... HHHCC ja: BB divciparu heksadecimālais baitu skaits, kas pārstāv skaits datu baitu, kas parādīsies uz līnijas. AAAA četru ciparu heksadecimālo adresi, kas pārstāv sākuma adresi datu ierakstu. TT divciparu ieraksta tipa: 00 - Datu ieraksts 01 - beigas File ierakstu 02 - segmenta adrese ieraksts 04 - Linear adresi ieraksts HH divciparu heksadecimālais datu baitu, kas iesniegti ar zemu baits / augstāko baitu kombinācijām. CC divciparu heksadecimālais kontrolsumma, kas ir divas komandas no summas, visus iepriekšējos baitu ierakstā.

Es vēlētos, lai būtu info. par pāreju uz Intel hex uz bināro.

Saites I ievietojis jums tikai to. Nu, info ir hex, bet convering hex divkāršiem ir triviāla.

[Quote = junaid] Hi folks, Vai kāds sniegt man informāciju. gada coverting Intel hex formāta ASCII, lai es varētu izmantot to VHDL dizainu. Thanx iepriekš. Regards, Junaid [/quote] Intel Hex failu būs ASCII formātā. ja jums ir nepieciešams, varat konvertēt bin ar HEX2BIN, ko var lejupielādēt no Keil mājas lapā vai to google.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back