integrētā Bipolar Transistor

B

brunokasimin

Guest
var kāds paskaidrot man par sānu PNP-tranzistora un FTP-pamatnes tranzistors?

kādi ir to diefferences?

Alan hasting grāmata apspriež to.Ja jums nav grāmata es mēģināšu, lai apspriestu to.

Vertikālais ir tāpat kā vertikālā NPN.Tas prasa papildus (dārgs un raža pazemojošu) diffusions.

Sānu ir kur top N slāņa un divu P diffusions notiek ļoti tuvu kopā sāniem.Bāzes platums ir liela un bāzes dopingu nav optimāla.Jūs reti saņemt kaut ko vairāk nekā pāris GM MHz / c

Starpība balstās uz to, kā jūs izgatavot tos.

Veikt apskatīt bildes ...ja Jums nav iegūt to, tikai ļaujiet man zināt un I'll paskaidrot.

diemilio
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

ar substrāta PNP tranzistors, substrāta darbojas kā savācēju tā darbība ir vertikāla tikai to, ko citi plakāti teica.

forkschgrad rakstīja:

ar substrāta PNP tranzistors, substrāta darbojas kā savācēju tā darbība ir vertikāla tikai to, ko citi plakāti teica.

Normālā CMOS process, jums ir divu veidu "bezmaksas" bipolars (abas PNP):

1.Verical PNP: Šī veido (emisiju avots: p difūzijas uz NWELL, bāze: n izplatīšanu par to pašu NWELL, kolektors: p difūzijas uz substrāta (kas atrodas zem NWELL). Šī ir visbiežāk lietotā bipolāriem ar CMOS neobjektivitāti šūnas.

2.Sānu PNP: tāpat kā iepriekš, izņemot to, ka savācējs ir ar p izplatīšanu par NWELL.Tas padara struktūra ir ļoti līdzīga PVO tranzistors.Jums ir divas problēmas šajā BJT:
1.: "parazitāras PVO" var ieslēgt.Tas ir atrisināt, pievienojot vārtiem starp raidītāju un kolektora izplatīšanu un piemērojot ve potenciālu to (effectivelly noslēguma parazitāras PVO)

2.: parasiic PNP, kas ir ļoti pašu vertikālo PNP iepriekš.Ar sānu PNP jūs, neizbēgami, ir cits parazītu vertikāli PNP paralēli.Tas padara daļu kolektora pašreizējo iet uz pamatnes

substrāta PNP tranzistori dažreiz izmanto ātrgaitas sistēmu.

Arī sānu PNP ir r (MSV) (kolektora bāzes rezistence) gandrīz beta-ro (mazāks nekā pie citiem), kas nozīmē, ka tas jāņem vērā pie izejas pretestība formulas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back