K
kandy2015
Guest
Hi guys, Es esmu jauns Linux, un es esmu, izmantojot linux mint 9. Esmu truing instalēt Yahoo Messenger un adobe flash, un tie nāk kā. Darvas gz. Kā es varu saņemt šīs tiesības? Paldies jau iepriekš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Darba!. = Pareiza. Jums tikai instalēt lietas šādā veidā, ja jūsu izplatīšanas s paketes vadītājs nav paketi. Pareizs veids, kā to darīt Mint būtu, pirmām kārtām nodrošinot jūsu apt cache ir ir atjaunināta, lai jūs iegūtu jaunāko versiju.tad:Code:apt-cache update
Code:apt-get install flashplugin-nonfree
nevar instalēt Yahoo Messager Linux, ja jūs vēlaties instalēt, jums ir lietot vīnu .... Bet es domāju, ka jūs varat izmantot Pidgin, lai tērzētu Jūs varat uzstādīt vajadzīgo Adobe Flash. Jums vajadzētu atrast dažas datorprogrammas, kas formātus file.deb. file.tar.gz.. : Vēlaties instalēt, jums ir atarhivēt. tagad, tiek izmantota linux piparmētru 9, kas ir ļoti vienkārša, nav nepieciešams, lai izmantojot komandu Citas metodes: tar xzf targe-C file.tar.gz līdz uncpmpress .. tagad varat instalēt Have fun!!Hi guys, Es esmu jauns Linux, un es esmu, izmantojot linux mint 9. Esmu truing instalēt Yahoo Messenger un adobe flash, un tie nāk kā. Darvas gz. Kā es varu saņemt šīs tiesības? Paldies jau iepriekš.
Vai pie linux forumos izskatās distros, piemēram, Ubuntu, Fedora ... U var atrast to pašu jautājumu gadījumā ar atbildes!.Hi guys, Es esmu jauns Linux, un es esmu, izmantojot linux mint 9. Esmu truing instalēt Yahoo Messenger un adobe flash, un tie nāk kā. Darvas gz. Kā es varu saņemt šīs tiesības? Paldies jau iepriekš.