Instalēt. Darvas gz Application Linux

K

kandy2015

Guest
Hi guys, Es esmu jauns Linux, un es esmu, izmantojot linux mint 9. Esmu truing instalēt Yahoo Messenger un adobe flash, un tie nāk kā. Darvas gz. Kā es varu saņemt šīs tiesības? Paldies jau iepriekš.

Tikai mēģiniet Unzip lietderība tar-xvf ******. tar.gz

FLV Player ir bezmaksas flash media player for Windows. FLV player var atskaņot un lejupielādēt failus tieši no mājas vai citas uzglabāšanas ierīci. Ar savu vienkāršo un vieglo svaru dizains, varat skatīties visas jūsu video bez jebkādām bug un glitch brīvu vidi traucējošos.

Izpakojiet tar.gz failu un meklēt teksta failu ar nosaukumu, piemēram, uzstādīšanas vai setup. Lielākā daļa programmas nodrošina teksta failu ar uzstādīšanas instrukcijām. Un, iespējams, jūsu Linux Mint ir paketi flash player. Meklējiet paketi, piemēram flashplugin-nonfree

Es esmu redzējis Adobe Flash Linux kā vienu bibliotēkas failu (. Tā). Kas ir jādara, ir ekstrakts ". Tar.gz" failu ar "tar-xvzf file.tar.gz" un vietu flash bibliotēkas failu pārlūkprogrammām (Mozilla / Firefox) plug-in bibliotēkā mapē. Tas bija pietiekami, lai saņemtu flash strādā ar Mozilla variantiem.

Darba!. = Pareiza. Jums tikai instalēt lietas šādā veidā, ja jūsu izplatīšanas s paketes vadītājs nav paketi. Pareizs veids, kā to darīt Mint būtu, pirmām kārtām nodrošinot jūsu apt cache ir ir atjaunināta, lai jūs iegūtu jaunāko versiju.
Code:
 apt-cache update
tad:
Code:
 apt-get install flashplugin-nonfree

Hi guys, Es esmu jauns Linux, un es esmu, izmantojot linux mint 9. Esmu truing instalēt Yahoo Messenger un adobe flash, un tie nāk kā. Darvas gz. Kā es varu saņemt šīs tiesības? Paldies jau iepriekš.
nevar instalēt Yahoo Messager Linux, ja jūs vēlaties instalēt, jums ir lietot vīnu .... Bet es domāju, ka jūs varat izmantot Pidgin, lai tērzētu Jūs varat uzstādīt vajadzīgo Adobe Flash. Jums vajadzētu atrast dažas datorprogrammas, kas formātus file.deb. file.tar.gz.. : Vēlaties instalēt, jums ir atarhivēt. tagad, tiek izmantota linux piparmētru 9, kas ir ļoti vienkārša, nav nepieciešams, lai izmantojot komandu Citas metodes: tar xzf targe-C file.tar.gz līdz uncpmpress .. tagad varat instalēt Have fun!!

Nav taisnība, vispār. Yahoo Messenger ir native Linux versiju.

Ja jūs nevēlaties izmantot komandrindas rīku, jūs varat iet uz mc (pusnakts komandieri). Tas palīdzēs Jums izvairīties no komandrindas rīkus.

Jūs varētu, bet ikviens, kam nepatīk izmantot komandrindu vajadzētu doties atpakaļ uz Windows vai kādu citu OS, kas paredzētas morons.

Vai pie linux forumos izskatās distros, piemēram, Ubuntu, Fedora ... U var atrast to pašu jautājumu gadījumā ar atbildes!.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back