Infrasarkano (IS) uz RF (radio frekvences)

P

pete

Guest
Hi! Es esmu eksperimentējot ar PIC tālvadības pults tālvadības vārtu kontrolei. Izmantojot IS varētu interferred ar gaismu no saules vai no transportlīdzekļa. Tātad, tikai uzzināt, vai es varu nomainīt IR raidītājs-uztvērējs vienību PIC ar virkni radio raidītājs-uztvērējs nemainot kodu PIC? Ir AM un FM 3-pin raidītājs-uztvērējs IC par Atbildīgajām. Vai šie tieša aizstāšana ar IR (Tx-Rx), nemainot PIC kodi? Ja tā ir, var kāds iedodiet man atbilstošu RF IC? Paldies ...

hi,
Vai šīs tiešās rezerves, lai IR (Tx-Rx), nemainot PIC kodi? Ja tā ir, var kāds iedodiet man atbilstošu RF IC?
vispār, jā. Lielākā daļa IS sistēma ir zems pārraides, tik ilgi, kamēr jūsu RF moduļiem var tikt galā ar to (domāju, ka IR pārraides parasti 2400), tad tas "vajadzētu" būt labi. Kaut RF moduļi saņemsiet daudz iejaukšanās. Kādi protokoli ir jums, izmantojot jūsu COMMS? Es esmu pārsteigts, jums teica, IS var rasties traucējumi no saules. Pēc manas pieredzes, bet ierobežota diapazonā, IR tālvadības pultis, šķiet, ir drošāka, jo 38kHz modulāciju. Kas IR receiver module jūs lietojat? Ja jūs nezināt par IS, search google for 'Sony RC5 ". Tās standarta protokolam, IR tālvadības pultis, theres daudz info, kodu un shēmas par. BuriedCode [/quote].

I guess to, ko es domāju ir IS cieš jutību problēma, kad darbojās svaigā gaisā, jo saules un lukturi no transportlīdzekļa. Varbūt nepieciešams pareizi filtrēšanas un orientāciju IR uztvērēju. Am, izmantojot infrasarkano uztvērēju no televizora. Es nezinu, tā zīmols cuz I got to no junk TV mātesplatē. Bet es manu prātu. Man ir jāslēdz vārtiem, kad automašīna ir jau iekšā. Man būs problēma ar IS, jo līdz tam IR uztvērējs ir atpakaļ manu IS raidītājs. Tāpēc tās labāk izmantot radio, teiksim 434MHz AM, kas ir pieejams Rentron-TWS-434 un RWS-434. Paldies par atbildi, un jebkādus komentārus ir apsveicami!

hi jūs varat izmantot PTC (TM) IC PT2261 & PT2271 pāri. h ** p: / / www.princeton.com.tw/ meklēt encooder / dekoderu Šī IC izmantot durvju slēdzenes un atvērts auto Pr. ar UHF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back