Informējiet nepieciešami 4 pēdējo gadu projekts wth FPGA

S

sp

Guest
Dear all, Paldies .... first .... Man vajag dažas palīdzība uz tematu, par manu pēdējo gadu projekts manā universitātē. i hav daži klāja wth Altera FPGA mikroshēmas / s. ... un im vēl domāt par naudas žūksnis tēmu man vajadzētu darīt wth šiem dēļiem. Es gribētu b pateicīgs, ja kāds var ieteikt man daži, kas ir piemērota kā mana pēdējā gadā projekts. es mīlu, ja tas nav saistīts ar telekomunikācijas, sakaru jomā, i dont like it:) im elektronika majoring students. i love VLSI, PLD / CPLD, FPGA, ciparu elektronika ciparu integrālās shēmas, mikroelektronikas, energoelektroniku, ķēžu teorija sīkumi .... tas b tiešām pateicīgs, ja kāds varētu palīdzēt ... daudz daudz daudz thanxs iepriekš ... mans sveicieni, sp

DSP ar FPGA ir HOT AREA .. daudz notiek! Bet viena no problēmām ir, kā īstenot peldošā komata algoritmiem .. Nu tur ir HSLA bibliotēka, jūs varat iegūt šeit: www.utia.cas.cz jums joprojām ir nepieciešams celoxica .. ar to jebkurā DPS pieteikums tagad ir Hetero uz priekšu!

dārgie eltonjohn, paldies ur ieteikums .... pārāk slikti es NVR studiju kursiem, par DSP b4 .. bet i hav dzirdējis par to .... domāju, ka es gatavojas lasīt sevi par to,,, es tikai zinu, ka ir digitālā signāla apstrāde ... ni hav ne jausmas par naudas žūksnis tas ir ... Vai ir kāds pieslēgums btween DSP n digitālo attēlu apstrādes? ... nekādu citu no cita? ... i hav domājuši to FPGA kā kontrolieris uz fizisko sīkumi .... bet visu tēmu es domāju, ir pārāk viegli, pārāk bieži, kas nav piemērots, lai manu pēdējo gadu projektu ... thanxs atkal eltonjohn ... sveicieni, sp

Hi SP, Jūs varat mēģināt īstenot veco procesoru jums ir pazīstami ar var būt jūs varat mēģināt intel 8085. Jūs jau varētu būt pētīta šo vienu ... Bet tagad mēģināt veidot vienu. Es esmu pārliecināts, jums būs mācīties daudz darot ... Vissvarīgākais ir, kad esat pabeidzis ur projekta laika un darba threfor es ierosinu jums darīt 8085 tas ietaupīs ur laiku, ja ur jau ir iepazinušies ar 8085 arhitektūru. Cita lieta ir tā nav pārāk sarežģīta, lai to būvēts viens! Best of luck!

Veikt kaut ko parasti darīts Micro un darīt to labāk aparatūras:)

[Quote = jdhar] Paņem kaut ko kopīgi darīt Micro un darīt to labāk aparatūras:) [/quote] varētu i know žūksnis do u nenozīmē ... nesaprotu ?.... darot 8085 ir laba ideja,,, bet es tikai hav zināšanu 8051 kontrolieris ... tā var b īstenot, izmantojot FPGA, kā arī? .. thanxs visiem par atbildi .... sveicieni, sp

ya .. 8051 var īstenot FPGA .. un tas ir ļoti labs projekts par starteri

Es padomu jums veikt digitālās aizmugures uz UWB sistēmu. Ja jums ir tikai viens u var izvēlēties bloku tā, saskaņota filtru, piemēram,.

[Quote = jnanabindu] ya .. 8051 var īstenot FPGA .. un tas ir ļoti labs projekts par starteri [/quote] var u man pastāstīt vairāk par to .... pēc apdares VHDL kodēšana,,,, var v izmantot montāžas kodu, lai programma 8051 FPGA, piemēram, v parasti darīt, vai vēl ir VHDL programma 8051 fpga ??... hav šaubas ... thanxs .... [Quote = amraldo] es padomu jums, lai digitālo aizmuguri par UWB sistēmu. Ja jums ir tikai viens u var izvēlēties bloku tā, saskaņota filtru, piemēram,. [/Quote] i dont saprast žūksnis ir backend ... žūksnis ir UWB .... atvainojos par savu nezinošs ... ya ya ... lūdzu nav komunikācijas sīkumi .. uncapable / neinteresē ....: P daudz daudz daudz thanxs visiem atbilde ... u, palīdzēs ... sveicieni, sp

hi sp, cik apm iet uz izlases numuru ģenerators ar vairāk pilnību, nekā parasts. es domāju nejaušības .. Protams prasa gr8 līmeni math fona. . Un tad kodēšanas! :) (Nav oriģināls ieteikums) / cedance

Hi SP, kā es saprotu, jūs hv nav izdarīts DSP Protams, WÜD būt labāks par ur karjeras darīt DSP, bet ur projekta bažām u var doties alongwith 8051, tas ir tiešām labs projekts, lai ur pamati M-Controller un matricas turklāt u var pievienot-on ur lietojumiem šajā projektā. Ja tu r to izdarīt, u var iegūt labu ieteikumus. Kā vienu man iet uz 8051, bet citi ir arī welcome!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back