Informācija par kadence darbarīki VAJADZīBA komentārus no ekspertiem

G

gbaerf

Guest
Hellow visiem,

Man ir vajadzīga informācija par kadence instrumenti, kas ir līdzekļi, no ritms, kas atbalsta FULL CUSTOMED IC Design plūsma: Man vajag tikai daži komentāri no ekspertiem, kā arī katrā no posmiem kadence rīkus,
Vēl, piemēram, es esmu tos instrumentus no Simucad www.simucad.com
tāpēc es dodu jums pa vienam rīks vārdi .. Pls man pateikt, kas ir instrumenti ir, no ritms, kas atbalsta šo plūsma salīdzināt ar rīkiem, ko es esmu ilustrē zemāk

1.) Gateway: Schametic redaktors: Shematisks uztveršanas un redaktors

2.) Smart Spice: Analog Circuit 100% HSPICE saderīgs fror netlists, modeļi, analīzes iespējas (būtībā spice, pamatojoties simulators kas analīzes shēmas konstruēti Gateway)
integrēta ar vārteja

3.) Twistor: Full chip analog circuit simulators.tās pašas, smart spice bet atbalsta dažādos hierarhijas līmeņa dizainu ...ņem sub ķēdēm un dizains pilnīga shēmas, izmantojot to pakārtoto moduļu un piesprādzēt simulācijā ātrums

4.) Smart Spice RF: Harmonic Bilance simulators, par RF circuit designs.

5.) Harmony Analog / jauktas Signal simulators: tā saikne starp analog circuit simulators ar verilog simulatorā un tas jauda pilnīgi sajauc režīmā simulāciju.

6.) Expert Layout redaktors: Enable maska dizaineri, lai sasniegtu blīvums un veikumu analogo un digitālo izkārtojumus.

7.) Guardian: KDR / LVS / LPE fiziskā pārbaude
cieši integrēta ar simuCADs shematisks redaktoriem un izkārtojumu redaktori

8.) HIPEX: Full chip parazitāras Ekstrakcija Produkti
Šajā modulī ir arī cieši integrēta ar ekspertu izkārtojumu redaktors ....

tā es uzskatu, šajā posmos pabeigta pilna plūsmu Pilns pasūtījuma IC dizains ....
laipni man pateikt, ja tāda lieta ir pazudis ....
un tie dod man nosaukumu līdzekļus kadence raganu Vai pašu darbu vairāk vai mazāk atšķirīgs arī .... Eksperti lūdzu, sniedziet ur komentāri, kas ir strādājuši šo instrumentu .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back