Informācija par Dizains Tests ASICS

E

efundas

Guest
Man vajag pilnu informāciju saistībā ar Desi * gn F * vai T * es * t AS * ICs. Es būtu pateicīgs, ja kāds varētu sniegt man pilnīgu informāciju par šo vai saiti, kur es varu saņemt pilnīgu informāciju. Man bija mēģinājis iet * og * l meklēšanas, bet es nevarēju darīt to, kas bija būtiski un kas nav svarīgs. Paldies jau iepriekš

Dizains tests ir liela problēma, nav vienota pilnīgs risinājums, lai viss. Ja jūs vienkārši vēlaties pārbaudīt savu vienkāršo loģiku un izmantošanu skenēšanas metodi, jūs varat pārbaudīt šo rakstu: Desmit baušļi Scan Design, ja jūs vēlaties izmantot BIST atmiņas testu, to parasti sniedz pārdevējs. Ja jūs vēlaties darīt SOC testu, jums ir jāpārbauda P1500 standarta un veidot savu pārbaudes metodi, kas ir ļoti sarežģīta.

"Bībele" par DFT temats ir slavena grāmata: Abromovici, Mirons, ... "Ciparu sistēmas pārbaude un pārbaudāmiem dizains" (1990), bet tas ir varbūt teoretical par engenner, kas nav paradis specializēties šajā jomā Ļoti jauka grāmata (un enought visiem, kas nav paradis kļuva DFT speciālists) ir: " design-for-Digitālās IC's un testēšanas iegulto Core Systems "no Alfred L. Crouch

ja u ir šo grāmatu, lūdzu, augšupielādējiet to paldies un uz, Vikram. [Quote = Andromeda] "Bībele" par DFT temats ir slavena grāmata: Abromovici, Mirons, ... "Ciparu sistēmas pārbaude un pārbaudāmiem dizains" (1990), bet tas ir varbūt teoretical par engenner, kas nav paradis specializēties šajā jomā Ļoti jauka grāmata (un enought visiem, kas nav paradis kļuva DFT speciālists) ir: " design-for-Digitālās IC's un testēšanas iegulto Core Systems "no Alfred L. Crouch [/quote]

Desi * gn F * vai T * es * t AS * ICs. yru rakstu šo ar "*", starp ... jebkurā spl nozīmē?

Es domāju, ka DFT ietver Mang pieņemšanas, pamatojoties uz Ur dizaina mērķa. ATPG, TFT, LED, BIST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back