Info: TCP / IP ar 8051

B

beuch

Guest
Hi all, Maxim DS80C400 ļauj TCP / IP ar 8051 serde. (Mac + kaudze TCP / IP, UDP, ICMP, DHCP ...). Izmaksas $ 9. See: www.maxim-ic.com Varbūt alternatīvu Z-World truša core modulis priekš manis ... beuch

interneta un TCP / IP savienojums: skatīt arī ww.wiznet.co.kr vai meklēt i2Chip, www.i2chip.com tie ir w3100A IC, kas ir dev.kit par 8051 ar ac kodu mūsu labi zināms kompilators! : Lol:

kuras lietotājs var strādāt WIZnet 3100 sērija:::? Ganja:

Hi pin. Vai jūs varat komentēt W3100A? 1. Cik ātri (Max throughputs) 2. Vienkārša 3 programmēšana. Glueless interfeisu. 4. Max pieslēgumu (mezgliem) Tnx

Maksimālā caurlaidspēja W3100 tikai izmantoto kontrolieris. Gadījumā, 8051 (T89C51RD2) - apmēram 200 kilobaiti vienu sekundi. Tā vienkārši, lai izmantotu WIZnet. Vadītājs (API), W3100A atrodas vietnē http://www.wiznet.co.kr/tech/wiznet_products/ . Bez tam man ir piemēri no noteikta 8051EVB K ** l. W3100A var iekļaut adrešu kontrolieris, līdzīgi kā RAM. Ir arī I2C režīmā. Vienlaicīgas sesijas TCP summa ir vienāda ar četri. UDP izmanto vairāk sesijas (ja nepieciešams).

Hi, kuri strādāja ar ds80c400 dallas? Lūdzu commnet par ir, ātrums, kods, API, ... bye

Hi PIN Es pērku arī moduļa 7010 un arī 7100, i atrast prog util un avots EVB, bet I'am meklējam tagad shēmas par 7010 un 7100, kā arī avota kodu 7100. Ja jūs varat man palīdzēt ar dažiem, ka papildu info, ka es ceru uz to tas būs jauki. Best regards Gabby. 8)

Hi all, Vai kāds ir @ TMEL s @ Web novērtējums komplekts TCP / IP, PPP bibliotēka KE * C51 IL? Es tiešām to vajag. Regards, ZeRoN

Kur nopirkt WIZnet produktus tiešsaistē? (W3100a un iim7010a) thx!

Sir Lets apskatīt ziņu MCUs ar Zilog. Tas ir kaudze TCP iekšpusē. Tās lēti, ka Dallas MCU.

Cienījamie Puiši, es jautāju pirms kāda laika ar nekādu atbildi, tāpēc es mēģinu vēlreiz. Vai kāds zina, kur var nopirkt un cik daudz izmaksas nelielu MAC adrešu? ~ Flaxa

Es gribu nopirkt IIM7010 MODULE, tāpēc es vēlētos, lai Jūs man, kur Vai jums ŠO CENU UN ADRESE mājas lapā, kur es varētu nopirkt IT. I Will APRECIATE jūsu palīdzību, PALDIES

Eiropā (Vācijā), lūdzu, mēģiniet: h ** p: / / www.dacomwest.de/ ceru, ka tas palīdz, / /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back