Info par AC servo motoru kontrolieri

K

kieennx

Guest
Hi all, Es cenšos dizains AC servo motoru kontrolieri, bet mana pieredze par šajā jomā ir gandrīz nulle. Var kāds sniegt man kādu informāciju par: - arhitektūra servo motorus (AC / DC). - Metode, vadīt tos. - Īpašas μPs vai μCs kas parasti tiek izmantoti šajās sistēmā. - Parauga dizaini, lietojumprogrammu piezīmes, lietotāja rokasgrāmata ... Visa informācija būs appreciated. Ar cieņu, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 20 minūtēm: [/color] [/size] Lūdzu, norādiet saites, ja iespējams. Thanks a lot. Sveicieni, Kieennx.

AC kontakta servomotori faktiski ir maiņstrāvas iekārtas, bet atbalsta galējā max. straumes, kravas un ātrumu. Ar augstāko maks. Pašreizējais paātrinājums ir lielāks (var sākt un pārtraukt daudz ātrāk). Var būt atšķirīgas konstrukcijas, piemēram, brushless DC mašīnas, kad tā vietā, DC mašīnas, kur pašreizējais apgrieztus ar brashes, jums, ka, ņemot ārējo shēmu, kas nozīmē, faktiski, tas jums piegādāt AC strāva patiesībā. Nekā jūs varat būt maiņstrāvas motori ar vienu fāzi vai 3 fāzes. Esmu strādājis ar līdzstrāvas motorus un tādā gadījumā jums ir 4 kvadrantu cirtējs vai inverteru gadījumā AC motoru. Abos gadījumos Jums nepieciešams IGBT tranzistoriem, kaut kādu kombināciju bipolāriem un MOSFET tranzistori (augsta ievades inpedance, bet augstas caurlaides strāva). Unforetunatly, man nav nekādu pdf dokumentus vai saites. Bet mēģināt ar google: D.

Hi Belsugului, Paldies par jūsu ceļvedi ja tas ir pamata. Var kāds man palīdzēt sīkāk šajā iedaļā? Sveicieni, Kieennx.

IS ir īpaša IC darīt AC servo kontroles darbu. Viņiem ir arī labs IGBT / MOSFET draiveri, un IGBT themself. Mēģiniet viņu mājas lapā www.irf.com Good luck TR2000: D

kā var sevo rotē 360 digree lūdzu palīdziet man! es nevaru izlabot sevo aparatūru. jebkura Technique programmēšanā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back