Infant inkubators Board Controller

H

haytham

Guest
Sveiki visiem
Es esmu projektēšana kontroles kuģa daži zīdaiņu inkubators.
Man ir šādu situāciju
1 - Need for un precīzās temperatūra mērīšanas no 20c uz 40c. I izvēlēto PTA DIN 0,385 ohm / C sensors.
2 - es izmantot PIC16f877 MC

Mans jautājums ir,
1 - Vai vienā zināt labu kontūrā interfeiss šo temprature sensors ar MC, kas ļauj dizainers, lai saņemtu izmantot pilnu klāstu, sprieguma diapazons no A2D modulis embeded in PIC MC (0 līdz 5 voltu)
2 - Ja kāda no iestādēm, varētu palīdzēt, piegādājot mani ar PICC kodu PID kontroli ar self melodija vai ir galvenā informācija par to, kā attīstīt to.

Thanks in advance for your patiesi palīdzēt.

Ideālā Jūs spēkā nemainīgu pašreizējo ar PTA un izmērīt tās izejas spriegumu, kas (pēc līmenī novirzot) nosegtu ADC ieejas diapazonā, kad darbojas pāri savu mērķa temperatūru diapazonā.Vairāk nekā tik mazā temp diapazonā, tomēr tas būtu vajadzīgs nepieņemami milzīgs strāvu.

Pat zemāks PTA straumes vēlaties skatīties, kas paredzēti pašsakaršanas.Tātad, varat spēkā strāvu varbūt 500ľA ar PTA, lai izvairītos no pašsakaršanas ietekmi un vēl iegūt saprātīgu signāla-trokšņa attiecību.Izmantot instrumentācija pastiprinātājs mērīt spriegumu, kas attīstās visā RTD rezultātā, kā nemainīgu pašreizējo ierosai.Tas i-amp likvidēs kopējā režīmā sprieguma un varat injicēt neatkarīgi kompensētu jums ir nepieciešama, lai i-amp izlaidē 0V pie 20 ° C.Programma i-amp pieaugums, lai tā rezultātus 0V pie 20 ° C, un tam outputs jūsu ADC pilnas skalas ievades sprieguma (5V?) Pie 40 ° C.

Es domāju, ka, jo tas ir dzīvības atbalsta sistēmu, kas jums ir divas dažādas termometros atlaišanu.

hi lambtron
Paldies par ideju
Es gribētu lūgt, ja Jums jau ir shēmas diagramma par to.Vai vienā man palīdzēt šajā PID kods ar self melodija!Pievienots pēc 5 minūtēm:Hi uzpūtīgs
Paldies par interset.
Faktiski redundanci piemēros, izmantojot pārkarsēt pārbaudes sensors (citu sensoru, kas radīs kontrolieris nedegošs alram un aizveriet sildītājs, ja temperatūra pārsniedz noteiktus robeža)
Nav daudz dizaina jautājumiem (precizitāte / percision) aboout šo sensors, jo tas tiek izmantots, lai nozīme ir tikai viens temperatūru.Arī tās signāla kondicionēšana ķēde ir ļoti vienkārši

Paldies vēlreiz par jūsu ieguldījumu

Haytham

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back