Industrial printeri barošanu no DC

M

mirriyaz

Guest
Hii ikvienam,

Es meklēju printeris, ko var darbināt gan no 30VDC <.Vai kāds zina par šiem printeriem, jo es nevēlos lietot DC / AC pārveidotājs par elektroenerģiju tikai printeris.

Paldies jau iepriekš.

Nu, man bija mazliet googling par "rezerves maiņstrāvas adapteri printeris".Es skaitlis, ka sprieguma spec iespējams vismaz norādīt Jums pareizajā virzienā.Labākais, ka varu nākt klajā ar ir interneta veikalos, kas pārdod lietas, bet tikai uz HP.Kāpēc tas ir es nezinu, varbūt vienkārši slikti googling par manu beigās.

Jebkurā gadījumā, HP ir aptuveni 25 dažādas enerģijas ķieģeļu un lielākā daļa no tiem ražo 32 volti.Viņiem ir viens adapteris, kas ir uzskaitītas tīmekļa vietnes kā 32/16 volti un kā luck būtu tā, ka notiek, ir viens, ka esmu.Spec ir trīs vadi un 32 / zeme / 16 volti.Modeļa numurs, ka viens ir HP Photosmart 3360.

Es domāju, ka tāpat kā lielākā daļa lietas, varat uguns to ar mazliet mazāku spriegumu, bet ne derības par, cik zemu jūs varat iet un vēl iegūt ticamus rezultātus.Es nezinu, ja tas strādās, lai jums, bet jūs varētu mēģināt redoing meklēšanas un redzēt, ja jūs nākt klajā ar kaut ko vairāk, lai jūsu patikas.

Kā par:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/605967-REG/Planon_DPENPS900_Printstik_PS900_Portable_Thermal.html # specifikācijas

Meklējiet printera, kas darbojas pie USB jauda.(Ja izmantojat USB)

Pretējā gadījumā jums vajadzētu spēt atrast pārnēsājamu bateriju darbināmu, recharable printeri, tad nu, izņemiet akumulatoru un pievienojiet līdzstrāvas barošanas avots, tieši uz to, vai, ja tas nāk ar sienas izaugums, tikai samazināt kabeli un pievienojiet to akumulators.

Ja tas nepieciešams izolēt, lai tikai nelielu laika posmu (ti, RF Shield kameras), tad izmantot nelielu UPS pie varas to.

Sarkans

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back