induktori / induktivitātes par mikroskopiskā līmenī jautājumu

A

azaz104

Guest
Hei visiem, visiem jums ārstēt veterāni, es zinu, tas var nākt viegli jums, bet elektrisko inženieru lietām, nevar būt tik viegli. Mans jautājums ir telpā induktors / induktivitāte analīzi. lai gan es neko nezinu par kvantu fizika, bet es būtu pateicīga, kāds dod zinātnisku skaidrojumu, ar stingru matemātikas par looped stieples ar sinusoīdu straumēm plūst caur tiem, kas nav visu laiku paskaidrojumu, ka indukcijas "reaktīvas palielinās līdz ar frekvenci, un Lenca likums ... .... var kāds punkts mani uz labu rakstu - ilgi izstrādāt vienu par to. -Bassel

[Quote = azaz104] looped stieples ar sinusoīdu straumēm plūst caur tiem, [/quote] Sveiki, Vai jūs varat paskaidrot labāk, kā tu domā looped vadi? Vislabāk būtu izdarīt pat brīvrokas skices Windows iebūvēta Paint programmā, tas palīdzētu arī citiem šeit, lai saprastu tieši jūsu vadu izkārtojums? Varbūt vienu pagrieziena solenoīda? Es nedomāju es varēšu sniegt jums precīzu atbildi, bet tad ir iespēja palielinās, kad es saprotu jūsu vadu setup, tāpat kā jums ir jūsu galvas: | vai varbūt mēs varam redzēt, piemēram vadu uzstādīšanas kaut kur tīmeklī? unkarc

let's sākas ar vienkārša cirkulāra cilpa stieple (spirālveida apļveida sistēmas), tāpat kā parasto induktors

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back