In circuit BIOS programmētājs

S

sawwa7

Guest
hi visiem Man ir mātes kuģa gigabaitu, kas izmanto BIOS chip 29ee020-120-4C-NH BTC un Producto apmēram vienu mēģināja flash to, izmantojot nepareizu programmatūru un BIOS chip faild uzsākšanai. Es nevaru piekļūt to vairāk un nepieciešams kāds, kas circuit programmētājs un adapteri pārprogrammēt šo BIOS atkal un atkārtotu kuģa. tas ir iespējams, un kā es varu izdarīt? kāds programmētājs ķēdēm vai adapteriem, kas var palīdzēt man to izdarīt? jebkura saite vai mājienu būs ļoti appreciated laba vēlējumiem

pārbaudiet, vai jūsu mātesplatē atbalsta ārkārtas REcovry (ar Floopydisk)

hi Cortex Piedod, bet to, do u nozīmē, ko ārkārtas Recovry? mātesplatē nesākās vispār un ne uz ekrāna parādīt lietot jebkuru Flash programmatūru, pat ar, izmantojot ISA VGA karti. ja u var man pastāstīt par šo Avārijas Recovry tehnika es būtu ļoti pateicīgi, ka, un dos izmēģināt, tad pateikt u, ja u ir jebkādas vienkārša ķēdes programmētājs, kas var palīdzēt pārrakstīt programmatūru (bin failu) BIOS tas būt liels palīdzēt man un citiem. paldies best regards

daži dēļi nāk ar atjaunošanas disketes vai cd ar lietderība, lai padarītu reģenerāciju floppy, tomēr, pat ar šo īpašo atkopšanas rīkus, atgūšana ne vienmēr ir iespējams pēc tam, kad nepareiza flash. Var būt veids, kā ap to, ja jums ir pieejams identisks BIOS mikroshēma, kas strādā, tomēr tas shuold ony izmantot kā ļoti pēdējo līdzekli, un attiecas tikai uz BIOS mikroshēmas, kas var fiziski izņemt no klāja: noņemiet darba bios no darba klāja vietas dēlis ar šķelto BIOS mikroshēmu jauda uz un no diska ar pareizu BIOS flash un komunālajiem hot swap BIOS mikroshēmu sadalīti vienu flash tas reboot Man ir izmantojis šo metodi pagātnē, kad es izmantoti, lai pielāgotu savu boot BIOS mikroshēmas, tas strādā, bet, ja tādu nav, es wouldnt turēt daudz cerību, sorry.

hi baklažānu thank u, lai atbildētu, un mēģina palīdzēt, man nav šo lietderību, un es zinu swap metode u paskaidrots šeit, bet mans mikroshēma ir PGA un pielodēti uz kuģa, un nav veids, lai novērstu to bez bojājumiem, kā arī vajadzības socket un daudz darbu, kas nav viegli pārvaldīt .. tāpēc es esmu meklē elektrosadales programmētājs, kas varētu palīdzēt atrisināt šo problēmu. Regards

Ami Bios un balva ir neatliekamās palīdzības dienesta sistēmas, kas ļauj Reflash Motherboard arī pēc slikti Flashing Es neatceros labi, bet u preses secību tastatūru un u jauda pc u jāievieto disku diskešu disck (bootable (uzvedne tikai ar Autoexec.bat, kas jāīsteno mirgojošu lietderība)) nekas nav redzams Screen, pc restart pēc garš signāls. dažas jaunās mātes kuģa ir Dual Bios lai u var atjaunot no viena uz otru ar citu kārtas tikai mēģināt meklēt savu MB rokasgrāmatā un ražotāja lapu. Es domāju, recovry ka es bija par MSI MB pārbaudi MSI.COM.TW es ceru, ka tas pats risinājums attiecas uz

Ko GygaByte mātesplati jums ir? Jaunajiem modeļiem ir Dual Bios. Ko flash lietderība jūs izmantojat? Par AMIBios, Award, Phoenix?
sst.gif
Sad dzirdēt, ka tā ir iestrādāta mātesplatē. Jo tas ir PLCC pakete būtu labāk izmantot kontaktligzdu. Nu, izgatavotāja izvēles. Cik es zinu, jūs nevarat izmantot ārējo programmētājs ar mikroshēmu sēž mātesplatē, pat ja jūs turiet mikroprocesoru autobusu aizturēts. Ja jūs nevarat programmas ar atjaunošanas flash lietderība, vienīgais risinājums ir noņemt to no mātesplates ar karstā gaisa pistoli.

es zinu, ka tas nav ieteikts programma MCU / EEPROM / etc kad tā vēl klāja exept ja tas ISP ir saderīga

Es aprunāt redzēt, kā tu programmas, kuru tā anyway, pat ja Jums bija sākotnējais koda. Unfortunatley, IMO izskatās, ka jums var iet iepirkties.

hi visiem labi, tas ir gigabaiti GA-BX2000 Motherboard (dual BIOS), problēma ir galvenais BIOS un rezerves BIOS abi bija ar kļūdu versiju un mātes kuģa kļūst pilnīgi miris kārtiņu. man nav mēģināt izmantot atgūšanas methode pirms, bet centās izmantot ISA VGA karti, cerot uz flah to vēlreiz, izmantojot pareizo versiju, bet tas nestrādāja. Esmu lūgts manā valstī, ja viņi var pārprogrammēt šo PLCC mikroshēmas, bet saņēmu atbildi NĒ! Es uzskatu, ka tas ir mikrokontrolleru mikroshēmas, kuru pārprogrammēt vēlreiz .. var būt es kļūdos .. tāpēc es esmu samazināt galvenās BIOS chip kājas un iztīrīt atpūtas izmantojot manu lodāmurs un saņems ligzdu šo PLCC mikroshēmu un resoder to vietā galvenajā BIOS chip, būs nopirkt jaunu tukšu čipu .. šī ir pēdējā lieta, ko es esmu domāt un vienkārši palūdziet, lai zināt, ja es varu iet uz vai nokļūt kuģa vērā miskasti? Vai es varu izmantot jebkuru vienkāršu programmētājs lejupielādēt bin failu tukšu chip? ja atbilde ir jā .. var u, lūdzu, iedodiet man vienkāršu programmētājs, kas ļauj man, lai lejupielādētu programmatūru bin failu chip? Es neesmu uz mikrokontrolleru programmēšana rūpniecības un viss, ko es esmu darījusi pirms izmanto 24cxx vienkāršu EPROM programmētāji, TV un monitors Remonts. šī ir problēma, un, ja u var man palīdzēt to atrisināt .. Es saprotu, ka un, ja tas neatrisināmu .. vienkārši pasaki, lai trash šī kuģa Best Regards

SST29EE020 ir 2048 lapas un 128 baiti vienā lapā. Tas nozīmē, 262.144 baiti (0-3FFFF) tieši tā, kā bx2000.f9 failu. Es uzskatu, ka, ja jūs atradīsiet apropiate programmētājs jums izdodas uzturēt dzīvu mātesplati. http://www.sst.com/products/programming/3rd_party_support.xhtml Ja domājat, ka vērts ražo vienu: http://www.ezoflash.com/ezoflash.htm Jūs atradīsiet SST29EE020 C grupas (Small sektora lieluma 128 bytes) šajā lapā: http://www.ezoflash.com/adapters/plcc32a/suported_chips.htm
prog_plcc32a_pic2.jpg

Hi sawwa7, Mans Galep programmētājs var programmēt mikroshēmas, bet man nav PLCC adapteris, tikai DIP socket. Pienācīgas programmētājs jābūt iespējai to darīt, īpaši, ja jūs veikt vienkāršu adapteri no PLCC uz DIP. Es domāju, ka tas ir 1 pret 1 pin savienojumu, bet jūs varētu pārbaudīt datu lapu, lai pārliecinātos, ka: http://www.sst.com/downloads/datasheet/S71062.pdf man nav prāta programmēšana to jums, ja jūs veicat adapteri un samaksāt atpakaļ pastmarkas, kādas ka izmaksas ir atkarīgs, kur jūs esat. Es esmu Apvienotajā Karalistē. Jums vajadzētu būt iespējai nākt klajā ar kaut ko lokāli though. Cheers, FoxyRick.

hi, i ir gandrīz tādā pašā situācijā .. ar to pašu uzņēmumu, GIGABYTE, bet es esmu gotten risinājumu jaunai pirmstiesas programmētu BIOS .. Vienīgā problēma ir, kā tad es chip prom no mātesplatē? Es esmu redzējis dažas dažas lentas tipa vadu SMDs, kas izgatavoti no nacked tievu vara stieples Conrad, bet es neesmu pārliecināts, kā lietot tos SMDs uz desold viņiem. Es, protams, pārdod kontaktligzdu klāja vēlāk .. bet egles man ir nepieciešams, lai to prom no kuģa. anyidea?

hi FoxyRick paldies par mēģinājumu palīdzēt, man jau ir datu lapa un viegli veidot adapteri PLCC socket .. bet ur ļoti tālu no manis. ja u var man palīdzēt atrast shematisks programmētājs, kas var ieprogrammēt šo mikroshēmu tas lūdzu būt ļoti appreciated. best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back