In ADS, do SP un HB optimizāciju simutaneously?

T

triple_core

Guest
Hi, Es vēlos pilnveidoju savu jaudas pastiprinātājs in ADS. Mans optimizācijas mērķis ir galvenokārt jaudas parametriem (Power, sprieguma uc), bet es gribu arī optimizēt atstarošanas koeficients. Tāpēc es gribu darīt HB un SP optimizācija simutaneously saskaņā ar 1 optimizāciju kontrolieris. Vai ir iespējams? Vai jums ir labāks methode? Paldies!

Simulācijas tiek secīgi tikai. Mēs varam izdarīt gan HB un SP simulācijas, jo solvers ir atšķirīgas. Jūs joprojām varat optimizēt. Pieminēt mērķi izmantot, kas solver SP vai HB.

Tāpēc es kopēt precīzu ķēdes divreiz vienā shēmas (piemēram circuit 1 un shēmu 2). Es gribu ķēdes 1, lai palaistu ar SP un shēmas 2, lai palaistu ar HB, bet tiem vajadzētu būt simutaneusly. Vai tas ir iespējams? Ja tā, kā noteikt kontrolieris? Mana problēma ir tā, ka, ja es tikai izmantot SP optimizācija atstarošanas koeficients sākumā, jaudas parametrs nav piemērots, ja man HB optimizāciju, tad, atstarošanas koeficients kļūst sliktāks. Es gribu 2 veidu parametru zarnu vienlaicīgi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back