impulsu ievade RC integratoru?

R

rsashwinkumar

Guest
Apsveriet ideāls impulss tiek dota RC izveidotājs. Tagad rezultāts būs tā impulsa reakcija, kas būs eksponenciāli mazināties līdz 0V (kuru var izstrādāt uz papīra) Tagad mans jautājums ir, jo impulss ir nekas, bet pēkšņi pieaugums sprieguma tieši tajā instant t = 0 (ideālā gadījumā), un tā kā kondensators neļauj pēkšņas pārmaiņas tās sprieguma (pieņemot, ka sākotnējais kondensators spriegums ir 0V), nevajadzētu spriegums starp kondensatora paliek 0V ? Arī prasīt konkrētu spriegumu kondensators ņem "RC'sec. Jo impulss pastāv pie t = 0 vienatnē (ideāls impulss), kondensatora nevajadzētu prasīt samaksu no sprieguma. Bet impulsa atbilde skaidri parāda, ka pie t = 0, spriegums ir 1V (pieņemot vienības impulsu). Kur es esmu nogājis greizi iepriekš argumentu? lūdzu man palīdzēt ...

Es domāju, ka jūs saņemat tangled up math. "Ideāls impulss" ir nulles platums un bezgalīgs amplitūdu, tāpēc jums ir darīšana ar ierobežojumiem un visiem, ka biedējošu calculus stuff. Vienība impulsu arī nosaka tās neatņemamu no t =-infinty līdz t = + bezgalību, kas ir vienāds ar 1. Tas viss es zinu. Ceru, ka tas palīdz.

Tas ir bijis pārāk daudz gadu desmitus kopš koledžā. Lūdzu definēt "Ideal impulsu". Vai tas ir amplitūdu 1, vai ir par 1 Platība? Jebkurā gadījumā impulss sprieguma pāri rezistors radīs pašreizējo impulsu, kas kondensators savākt tik maksas.

"Ideāls impulss" ir no 1 rajonu un bezgalības amplitūdu. Es neesmu pārliecināts, kāpēc, bet es nevaru saņemt savu signālu ģeneratoru, lai izveidotu šo.

"ideālais impulss" ir no 1 rajonu un bezgalības amplitūdu. Es neesmu pārliecināts, kāpēc, bet es nevaru saņemt savu signālu ģeneratoru, lai izveidotu šo.
Un jūs nekad get ģeneratoru, kas var padarīt ideālu pulsu. Tas pats, kas lūgt ideālu kārtējo ģeneratora vai ideālu sprieguma ģenerators. Tie, lieta vienkārši nav pastāv. Vai lūgt plakni bez masas samazināšanai degvielas izmaksas. Izklausās labi teorētiski, bet jums nav iegūt to rokās - uz brīdi vismaz: Razz:

ļauj runāt teorētiski, pieņemsim, ka man dod neierobežotu spriegumu tieši tajā instant t = 0, būs kondensators maksas uzreiz? vai arī tas maksas caur res, R. ar laika konstanti T = RC?

Jā, tas prasīs uzreiz. Jāsāk domāt, taisnstūrveida impulsu ar ilgumu "T" un amplitūdas 1 / T. Uzzīmē to, kā C maksas (pret 1 asymptot / t) un noplūde, tiecoties 0 asymptot) ar eksponenciālu formām. Tagad padara T arvien vairāk īstermiņa. Amplitūda būs vairāk un vairāk augstas. C iekasēs vairāk un vairāk nogāzi uz 1 asymptot / T. Uz robežas, maksa būtu acumirklīga. uz Z

@ Zorro: man ur punktu, bet paradis RC laika konstante noteikt iekasēt kondensators?

Un jūs nekad get ģeneratoru, kas var padarīt ideālu pulsu. Tas pats, kas lūgt ideālu kārtējo ģeneratora vai ideālu sprieguma ģenerators. Tie, lieta vienkārši nav pastāv. Vai lūgt plakni bez masas samazināšanai degvielas izmaksas. Izklausās labi teorētiski, bet jums nav iegūt to rokās - uz brīdi vismaz: Razz:
Tas bija joks, frants.

RC laika konstante būs veidot sprieguma pieaugumu no nulles līdz bezgalībai. Pēc 1 RC laika jums būs tikai aptuveni 70% no tā līdz bezgalībai ... kas ir bezgalība. Tā ir nošķiršana bez atšķirības.

@ zorro: man ur punktu, bet paradis RC laika konstante noteikt iekasēt kondensators
Jā?. Laikā, kad impulsa maksas, ja pulss ir amplitūda a, ir forma v (t) = (1-exp (-t/RC)). T

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back