impulsa maksimālā mērījuma

A

amirbaragh

Guest
Hi i vēlaties, lai izmērītu virsotni taisngrieztu pulsa signal.one vienkāršs veids ir izmantot paraugu un hold.but šeit man ir signālu x joslā (augstfrekvences) ar ciklu par 10ns.so i aprunāt izmantot paraugu un turiet. lūdzu, palīdziet man!

Gigatronics un Agilent ražot ļoti precīzu un rentablas maksimālā jauda detektori un Barošanas mērītāji impulsu RF signāliem. Viss jums vajadzētu izvēlēties piemērotu Power detektoru un barošanas mērīšanai attiecībā uz savu frekvenci un modulācijas sistēmu.

Sveiki Es gribu, lai izmērītu virsotni taisngrieztu pulsa signal.one vienkāršs veids ir izmantot paraugu un hold.but šeit man ir signālu x joslā (augstfrekvences) ar ciklu par 10ns.so i aprunāt izmantot paraugu un hold.please man palīdzēt!
Ir daži ātri sfēras. Es mēdzu izmantot veco Tektronix kas bijusi galvas ar risetime 25 ps. Tas bija iespējams, ap 20 gadus vecs, bet es neesmu pārliecināts, kāda ir stāvoklis mākslas tagad. Kā par sajaucot to ar signālu tuvu biežuma, izfiltrējot summu frekvenci, un skatoties uz starpību frekvenci uz parasto darbības jomu?

Hi Tās labs veids, ka es to uzskatījusi par galīgo way.but tagad man ir izvēlēts IC ltc5564 labot savu ieguldījumu un vēlas, lai izmērītu virsotni output.note ka mans ieguldījums ir pulss modulēts signāls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back