Importējot failus Cadstar 12,1 Express

L

lhavens

Guest
Vai mutliple failus var importēt cadstar 12,1 Express? Man ir kuģa kontūra, un es cenšos, lai importētu nemiernieku es LED failu, kā arī. Es gribu, lai to daļu valdes ..... Jebkuru priekšlikumu? Es esmu hitting sienu, es centos tos apvienot soldworks, bet tas doesn't strādāt arī ar slāņiem. Newbie, Lee

Jums var būt tikai 1 klāja kontūru CADSTAR. Tik ilgi, kamēr jūs neesat nepārsniedz pin / daļu skaits CADSTAR Express Jūs varat copy / paste citu dizainu vienā dizainā. Es ieteiktu dublējot kuģa kontūra kā skaitlis pirmās.

Labi, lai mans nākamais jautājums ir, vai slāņi ievest? gan uz kuģa, kontūra vai sastāvdaļa?

Vai Jūs varētu paskaidrot, ko jūs umporting vērā kuģa? Kas slāņi Vai jums nepieciešama? papildus, lai standarta slāņiem jau esošajiem, un to, ko lietošanas tie ir domāti. Ja jūs mēģināt imort komponentus no SolidWorks youd labāk ar IDF, ja ne jums ir nepieciešams izveidot rasējums kuģa izklāstā un komponentu pozīcijām, saglabājiet to kā DXF un izmantot šo, lai importētu kuģa kontūra kā kuģa kontūra . Komponents pozīcijas būs iespējams ievest kā skaitļi uz dokumentu slāni, tad izmanto, lai atrastu sastāvdaļas, kas jums būtu vieta manualy no Cadstar bibliotēkas. Ilgi aizdusu, tādēļ Smart izmantot IDF saskarne:).

Vienkārši runājot, neviens jums nevar importēt slāņus. Tomēr, ja sastāvdaļa, ka jūs importējat izmanto slāņi nav jau klāt dizainu, tad Jums tiks piedāvāts, lai tos pievienotu, vai izvēlieties esošu slāni. Piemēram, jums var būt kārta sauc par "augšējo sietspiedes" - ja jūs importējat komponents, kas izmanto "top zīds" (pašu slāni patiesībā - tikai nosaukts citādāk), jūs varat vai nu pievienot to (nav laba ideja - izpaužas mulsinoši) vai izvēlēties izmantot "top sietspiedes" par jebko, kas ir uz "top zīds", kas ir importēto komponentu.

Labi šeit ir nākamais jautājums, es sapratu, veids, kā vienkāršot ievesto mapi. Nākamā problēma es esmu, kam ir radīt Thermal Via, kas darbojas ar vara pad. Kāds padoms? Es zinu, man ir pievienot slāņiem, bet im nav pārliecināts, kā iegūt spilventiņi strādāt ar varu. Tā uzskata, ka tas ir dizaina kļūda. paldies, Lee

Lee, jūs tikai izmantojot tiešas vai jūs lietojat lite? Ko tieši jūs mēģināt izmantot siltuma, izmantojot uz? Izmēģiniet šo blog post. [Url = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] Ņemot CADSTAR:.? Neizdodas ar komponentiem ar termisko VIaS in heatsink kluči [/url] Faktiski lasīt visu blogu un parakstīties uz to, - tā varētu veicināt vairāk, lai var ievietot lol

Tas bija ļoti noderīgi. Paldies. Ironiski, bet mans priekšnieks saka, man ir nepieciešams, lai uzzinātu ORCAD tagad, Viņš domā, mēs izmantosim to. Tā kā viņi saka "Atpakaļ uz velkošo klāja". Thank you so much visiem jūsu palīdzību. Es esmu pārliecināts, ka viss jums palīdzēja man būs tikai slēdzis mazliet mazāk sāpīga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back