importēšanu un eksportēšanu datus Matlab

J

Janelda

Guest
Hi all,

Man ir ierīce, kas nosūta 16bit rakstzīmes, kas domāja sērijas.Tagad es esmu, izmantojot seriālo uz usb kabelis, lai savienotu ar datoru, lai parādītu rakstzīmes Matlab.i izdevās sūtīt rakstzīmes ierīci, izmantojot Matlab GUI.

Tagad es vēlētos importēt rakstzīmes GUI, bet nevar iegūt šīs tiesības.šādu kodu var nolasīt datus, bet im nav pārliecināts, kā parādīt datus Matlab GUI, lai lietotājs var redzēt to, kas tika lejupielādēta.lūdzu palīdziet.šādu kodu devas nepalīdzēs:

s = sērijas (COM5 ');
fopen (-i)
fprintf (-i "* IDN? ')
IDN = fscanf (-i);
fclose (-i)

Es arī mēģināja fread, bet es neesmu pārliecināts, ka es esmu to izmanto pareizi.Lūdzu var kāds iedodiet man kods, kas lasīs un importēt datus Matlab.

uzPievienots pēc 50 minūtēm:Tas tur stāsta man, ka osta nav pieejams, tomēr es varu veiksmīgi sūtīt "c", lai ierīce, lai ierïce ir savienota ar port.I nevar redzēt datus GUI.

Pirmkārt, kā es varu importēt to GUI?man domāt, lai pievienotu rāmi, un slīdni vai what?Kā es varu diezgan uzglabāt datus Exel fails, kuru var apskatīt Matlab, es domāju, ka tas varētu būt labāk, ka veidā.bet jebkurā gadījumā, kā es lejupielādēt to tieši no ostas tagad?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back