importēšana mūzika datus Pspice

R

rtarbell

Guest
Es lietoju Pspice V9.2 students valodā, un man bija jautājums par importētāja dati:

I m imitē skaņas pastiprinātājs, bet man ir izmantot tikai pamata sinusa vilni un kvadrātveida viļņi ievades spriegumu, kas pārejošu analīzi.Ja man ir mūzikas failu uz sava datora (wav, wma, mp3 uc), vai ir veids, kā ievest to vērā spice dati sprieguma avotu (tā, ka sprieguma avots rezultātiem būtu īsta mūzika)?

I dont domāju, ka ir posible ...Kāpēc dara tā?Viss, kas Jums nepieciešams, ir sine wave ...Izmantojiet AC parametru analīze un mainīt dažus parametrus Vsin (amplitūdas vai frekvences )....Nevienā vietā ievest mūzikas failus ....Jūs wouldnt var redzēt parametriem jūsu pastiprinātāju (CMRR, frekvences atbildi, etc ...)

Sinuss vilnis ir ok.radīt katrs vilnis var sadalīt vairākos sine waves ar differenty frekvenci.

Un audio formātā esat motioned, tie ir dekodēt vērā PCM, un pēc tam izmantojiet D / ģenerēt analogo vilnis uzstādīt ievade

Čau
varbūt tas palīdzēs jums:
http://www.intusoft.com/products/icapsSPICE_Model_Libraries.html
Šīs garšvielas var definēt wav failu kā ievades avota.

Ja jūs izmantojat hspice, varat konvertēt wav failu, lai hspice formātā un simulēt, bet tas ir ļoti grūti.
sveicieni

Ir daudzi un dažādi faktori, kas jāapsver, izvēloties datu atgūšanas uzņēmumam.Visas no tām var būt spēcīgs priekšrocības, jo dažās jomās, bet būt vājāka vai mazāk efektīvas citiem.

Ja šī ir pirmā reize, kad izvēlēties datu atgūšanas uzņēmuma, jūs vēlaties uzzināt informāciju, cik tas iespējams, attiecībā uz tiem.Browse savās tīmekļa vietnēs, sazinieties pārstāvjiem un atrast uz šādiem jautājumiem.Tas palīdzēs jums veikt apzinātu izvēli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back