Implimentation I2C starp mikrokontrolleru un TC65

E

EmbeddedSoftware

Guest
Čau Es cenšos interfeiss tc65 un mikro kontrolieri (R8 Tiny sērija), izmantojot I2C, bet es neesmu spējīgs to.With pašu kodu Varu interfeisu two kontrolieris. 65 TC sniedz dažus AT komandu, lai dotu I2C komunikācijas TC65 beigas, un es esmu, izmantojot same.Is jebkādus papildu aparatūras shēmas vajadzīgi 65 TC. Paldies jau iepriekš

Čau Izmēģiniet lai I2C par TC65 izmantojot UART, pirms mēģināt sazināties ar I2C autobusu. Visu labāko Bobi [color = blue] mikrokontrolleru speciālists [/color]

Es to izmēģināju to pašu. Izmantojot UART i am ļauj I2C par tc65 bet, ja es cenšos redzēt SCLK pin tc65, tad es esmu nesaņemu pulksteni itself.I domāju, varētu būt tas tc65 problēma, i mainījies, ka arī, bet problēma paliek pats.

HI Vai jūs pievienot pull up rezistors par I2C autobusu starp TC65 un jūsu kontrolieris? Deva savu kontrolieris atbalsta aparatūras I2C vai jums izmantot Programmatūru (bit banging) I2C? Visu labāko Bobi

Es velk up rezistors. Kontrolieris nodrošina I2C komunikāciju aparatūru. Es esmu, izmantojot r8c1B mikro kontrolieris un par to es esmu uzrakstījis vergu uztvērējs un vergu raidītājs kodu. kods ir perfekti strādāt, kad es esmu, izmantojot divus mikro kontrolieris One kā vergu un citu, kā meistars. bet ar tc65 es neesmu spējīgs, lai noskaidrotu, kāpēc tas nedarbojas. Ja es esmu pārbaudīt pulksteni SCLK no tc65, i am nesaņemu pulksteni pats plz help me out

Hi Vieta lūzuma punkts, izmantojot savu atkļūdotājs in pārtraukt pakalpojumu rutīnas (ja jūs izmantojat pārtraukt), vai mēģināt, lai pārbaudītu ACK pēc tam jūs sūtat sekotājierīces adrese vai tas go OK - turpināt to pašu metodi, līdz jūs atkļūdot viss kods, vai tas nav go - iespējams, ierīces adrese ir nepareiza Visu labāko Bobi [color = blue] mikrokontrolleru speciālists [/color]

TC65 darbojas kā kapteinis, I2C autobusu, lai uC jārīkojas kā vergu. Jums ir komanda TC65 mest UART, lai atvērtu I2C aparatūras, izmantojot AT ^ SSPI komandu. Jums ir arī likt pull-up rezistors no TC65_SCL uz TC65_VDD un no TC65_SDA līdz TC65_VDD. Man 10k rezistors.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back