impedance spēles

D

david753

Guest
I use RLC metru pasākums impedance analogās ieejas AD9057.
Tāpēc ieguldījumu joslas ir no 32MHZ ar 48MHz, i pasākums 101-240j (32MHZ), 69-206j (40MHZ), 50-173j (48MHz), attiecīgi.
Es gribētu, lai izstrādātu saskaņotu ķēde, kas var nodot input impedance at (32-48MHz) visu joslas platumu ideāls 50ohm, cik iespējams.
Vai kāds var man palīdzēt izstrādāt to?

Jāapzinās, ka šis tīkls būs ne pastāvīgu spriegumu frequency response un jūsu lasījumos par pārveidotājs būs kļūda.

var jums jāpārvērtē imput impedance ar VNA, un saņemt s parametrs faili
un inport to ADS
pēc tam izvēlieties topoloģija spēles tīkls
un optimizēt to ADS

Vai AD9057 ir dažas datu lapu, lai jūs varat sākt no turienes?

Es jau pasākums impedance analogās ieejas AD pārveidotāju.
Vērtības ir šādas attiecīgi.
79-297j / 32MHZ
51-234j / 40MHZ
40-197j / 48MHz

Kā es varu simulēt to ADS atkarīgs terminatora NAV at 50ohm?
Parasti es izmantoju TERM = 50ohm pie simulāciju-Sparam kategorijā.
Bet, man nav ne jausmas, kad terminators NAV 50ohm.Pievienots pēc 52 sekundes:Es jau pasākums impedance analogās ieejas AD pārveidotāju.
79-297j / 32MHZ
51-234j / 40MHZ
40-197j / 48MHz

Bet, man nav ne jausmas, kad terminators NAV 50ohm.Pievienots pēc 56 sekundes:Es jau pasākums impedance analogās ieejas AD pārveidotāju.
79-297j / 32MHZ
51-234j / 40MHZ
40-197j / 48MHz

Bet, man nav ne jausmas, kad terminators NAV 50ohm.

I'm sorry bet es domāju, jums vajadzētu ņemt apskatīt jūsu mērījumiem, jo, iespējams, ir nepareizi.
Faktiski / D Converters ir kapacitatīvā ieejas un šis nav atšķirīgs (no datu lapas pretestības būtu 2pF / / 150kOhm).So Ko jūs pasākums ir ļoti tuvu malai Smith kartes (mag uz S11 ir līdzīgs 0,999), un būs grūti saskaņot.
Infact / D būvdarbu nesaskaņotu!Kas parasti ir imprtant ir sprieguma nodošana, nevis jaudas pārvades, tāpēc jums nav nepieciešams saskaņot.
Parasti dizaineri izskatās tikai tad, ja vadītājs spēj vadīt kapacitatīvā slodze (tas nozīmē, ka tie sniedz tiesības current) no / D board parazītu.

Es ceru, ka tas var palīdzēt
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back