impedance biežāku

S

shshprsd

Guest
Es esmu projektēšana 2 GSPS pašreizējo stūres DAC 130 nm tehnoloģiju, kā vienu specifikāciju Es gribu 50 dB uz SFDR līdz pat 666Mhz (33% no paraugu ņemšanas biežumu). Balstoties uz sfdr prasības mēs prasām 1,6 M Ω produkcijas impedance par kārtējiem avotiem (50 dB SFDR). Es lietoju Nmos strāvas + cascode tranzistoru + slēdža tranzistoru + cascode slēdzi. lai uzlabotu produkcijas pretestība pašreizējās avotiem. Šī konfigurācija ir palielinājies impedance zemā frekvencē, bet augstas frekvences pretestība joprojām ir zems. Es mēdzu plašu swing cascode pašreizējo spoguļiem, lai uzlabotu pretestību, bet tie visi paņēmieni dod labu impedance pie zemām frekvencēm. vai kāds veids, kā es varu saņemt 1,6 M Ω izejas impedance pat 666Mhz?

Nav skaidrs, kā prasības attiecībā uz 50dB SFDR galā ar 1.6MOhm no pretestības. Tipiski slodze ātrgaitas pašreizējo DAC - 50ohm rezistori. SFDR var samazināt IZMAIŅU no (produkcija | | slodzi) pretestība atkarībā no amplitūdas / kodu. Es domāju, ka ir nepieciešams, lai pārrēķinātu Jums spec prasībām šajā aspektā.

Mūsu slodze ir arī atšķirīga 50 Ohm pretojas, Lai aprēķinātu strāvas pretestības prasībām mēs izmantojam Matlab modeli, ņemot vērā ņemot vērā neatbilstības pašreizējā avotiem, kas atrodas kopīgi centroīdu. bet, lai izprastu mums ir atsauce uz pētniecības papīra "SFDR joslas platuma ierobežojumu ātrgaitas augstas izšķirtspējas KĀRTĒJAIS STŪRES CMOS D / C pārveidotājiem." Tur viņš runā par izejas signālu atkarīga nelinearitāti ieviesa izlaides pretestība, kas ierobežo izejas signāla joslas platumu. atkarībā neviena pašreizējā avotu un SFDR prasību viņš ierosina pretestība nepieciešami kā, Rimp = N * RL * (1 +2 Q) / (4 * Q), tāpēc mums ir segmentēts arhitektūra (4 +6) tā nav pašreizējā avotu N = 15 255 = 270; RL ir slodze rezistors 50 Omi. Q amplitūda attiecība 2. Harmonikas pamattiesību sastāvdaļu. tādēļ, ja nepieciešams SFDR ir 50 dB, Q nāk ir 10 ^ -2,5 ievietojot šīs vērtības pārsniedz eq dod Rimp = 1,060518 M Ohm. bet šo vērtību arī es nesaņemu pat 666 Mhz, kļūst tikai 7,5 * 10 ^ 5 Omi.

vienādojumu Rimp noteiktu pretestību viena strāvas. Kopā DAC izejas pretestība ir Rimp / N = 1.06MOhm/270 = 3,9 kOhm. Vai jūs tam piekrītat?

Jūs pat sasniegt 3k produkciju impedance apjoms ir 600 MHz, ņemot vērā parasto aizplūšanu mezglu + pin capacitances.

jā, es piekrītu, ja visas pašreizējās avoti ir ātrāk nekā pretestība, var sasniegt līdz 3 K. bet visi avoti nav visu laiku, kas ir atkarīga kodu. Dažos dokumentos ir apspriests tā ka neviens avotu turpinās pieaugt. Pašreizējā no viena strāvas avota sadalīs starp slodzi rezistoru un paralēli kombinācija citiem saistītiem pašreizējiem avotiem. tas ir iemesls samazināt SFDR. Tātad, lai sasniegtu augstu paralēli pretestība pašreizējo avotu compaired ar strāvas avotu. tāpēc ir nepieciešams, lai būtu lieljaudas pretestība viena strāvas.

... Es lietoju Nmos strāvas + cascode tranzistoru + slēdža tranzistoru + cascode slēdzi. lai uzlabotu produkcijas pretestība pašreizējās avotiem. Šī konfigurācija ir palielinājies impedance zemā frekvencē, bet augstas frekvences pretestība joprojām ir zems. Es mēdzu plašu swing cascode pašreizējo spoguļiem, lai uzlabotu pretestību, bet tie visi paņēmieni dod labu impedance pie zemām frekvencēm. vai kāds veids, kā es varu saņemt 1,6 M Ω izejas impedance pat 666Mhz?
Kā kāds ir norādījusi jums vajadzētu, lai samazinātu iemaksas no MOSFET cepures, lai redzētu, kas veicina visvairāk projektu produkcijas filiāles būtu noderīga.

56_1300082809.jpg

Vai jums izdevās palielināt maršrutu augstākās frekvencēs? Jūs varētu vēlēties, lai apskatīt šo. Viņi kādu bootstrapping uz taras, bet tās izmanto PVO ierīces. W. Schofield, D. Mercer, LS Onge "16.b 400MS / s DAC ar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back