imitē slēdzis kondensators rezistors

U

Usmans Hai

Guest
Hi.Es esmu imitē slēdzis kondensators ķēde realizēt rezistoru (teikt).Operācija ir šāda: Par phi1 fāze, V1 ir izlasē pāri kondensators C. Nākamais pārklāšanās posmā phi2, V2 izpaužas izlasē.Spriegumu starpība šiem iemesliem pašreizējā plūsmu.Tās visas ir diezgan vienkārši.
Kad es modelētu ar visu ideālu sastāvdaļu spoks, man strāvas maksimumus pie pārslēgšanas laika momenti.Grāmatās ir teikts, ka vidējā strāva plūdīs starp V1 un V2.Tagad mans jautājums ir, kā atrast šo vidējā strāva.Ir tikai tapas pašreizējo (šiem tapas, Es pieņemu, ir pilnīgi fine).
Mans faktiskais mērķis ir izmantot šo ieslēgt vāciņu rezistoru iekšā nepārtrauktu laika ķēdes teikt slīpo punktu kaut ko.Tā, ka, pārejot biežums palielinās es iegūs lielāku strāvu.
Sveicieni,

Vidējais tekošā nosaka, tapas, tomēr ir grūti novērtēt resp.modelētu to.Varat, piemēram, palielināt izturību slēdzis ar rezultātu plašāku tapas.

Bet labākais un visvairāk ilustratīviem veids ir simulēt SC daļēji visā ķēdē.Vairumā gadījumu sprieguma V2 ir identisks ar apgriežot termināla opamp (virtuālā zemes) - rezultātā maksas nodošana no pārslēdz C atsauksmes turēt kondensators.
LvW

@ LvW
Paldies.Bet es vēl joprojām ir daži jautājumi.Piemēram, es vēlos izmantot šo ieslēgts vāciņu rezistors izveidot slīpo pašreizējā pašreizējā spogulī.Vai ir iespējams darīt?
Mans mērķis ir iegūt slīpo pašreizējās, pamatojoties uz vērtību kondensators.
Es zinu, ka daudzi eksperti šajā forumā, lūdzu, lūdzu palīdziet.
Sveicieni,
/ Noman Hai

Nu, tā nav tik viegli, jo tas, šķiet, ir diezgan jauns dizains.
Sākumā šādas ideja ir nonākusi pie manā prātā:

Pašreizējā spogulis ir tendenciozi ar strāvas avotu.
OTA ir diezgan labs strāvas ar pašreizējiem ko var kontrolēt ar rezistoru nosakot transconductance gm.
Tādējādi, ar fiksētu ieejas sprieguma un mainīga SC-rezistors kā ĢM vadības bloks OTA iespējams, varētu izmantot, lai slīpo jūsu spogulis.
Hope Es sapratu uzdevuma labi.

LvW

Viena gala piezīme: Neaizmirstiet, ka S / C-rezistori nav nepārtrauktas laika vienībās.Tāpēc, filtrēšana / izlīdzināšana ir nepieciešama.Un, kā rezultātā slīpo pašreizējais nekad nesasniegs precizitāti DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back