IM svaigāku-PLZ guide mani

D

Deepikaaa

Guest
Godātais kungs, es gribu mācīties analog un izkārtojums projektēšana .. Es dono kaut ko par mikroshēmu projektēšana, izņemot, ka es pētīta manā VLSI dizaina tēmu manā koledžā .. Pašlaik im darot aparatūru projektēšana. Kā es varu sākt mācīties kungs? Ko ll u ieteikt man, lai uzzinātu? man ņemt jebkuru kursu? thank u iepriekš. Deepsss.

čau, jūs varat sākt pamata maketēšana izmantojot cadstar (labs iesācējs). Jūs varat atrast visu par pamatinformāciju projektēšana šādā saites http://www.cadstarworld.com/pdf/CADSTAR-Express8-DIY-Booklet.pdf Jūs varat lejupielādēt cadstar programmatūru un izpildiet soļi dota rokasgrāmatā. Vispirms cadstar, tad iet uz allegro uc, saite ir Cadstar Version 8. Ir jaunākas versijas, darbības būs vienādi, bet tas būs labāk jāizskaidro šajā versijā Ceru, ka tas būs noderīgs ...

Hi, ir bezmaksas rīki Analog Layout Design. Tie ir MicroWind un Magic. Šie instrumenti ir aprīkoti ar dokumentu "Kā izdarīt invertoru". Rgds, JK

hmmm .. Paldies u par yr tūlītēju atbildi kungi .. un kungs,. Kā es varu sākt ar? es varu iet uzreiz izmantot rīku? vai, man izlasīt visus dokumentus, pirms lietojat rīku.? kurš variants būs labs? thank u iepriekš. Deepsss ...

čau, Kā jums teicis jums ir aparatūras projektēšanas inženieris, jūs varētu zināt pamatus. tur ir 2 veidi, kā uzsākt 1. Es ļoti iesakām jums lūgt jebkuru no saviem draugiem, kas zina par izkārtojums projektēšana mācīt jums sākumā (Vismaz pamatus par, izmantojot rīku), vai jūs turpināsiet studijām PDF utt un 1 vai 2 mēnešus iet, jūs zaudēsiet interesi. 2. Sāciet ar izkārtojumu rīku kurš jūs jūtaties ērti, vai interesanta un sākt darīt nelielu daļu no shēmas (par šo jums ir jāzina, daži parametri, piemēram, biezāki par sliežu, starp sliedēm telpu, maršrutēšanas ierobežojumi utt ..... do mājasdarbu ) Otrais solis būs grūts, bet. Meklēt atbildes, vai publicējiet savus šaubas kāds tas ir, es esmu pārliecināts, ka jūs saņemsiet atbildes. Viss labākais: smaids:

hmmm .. Paldies u sir .. kā u teica, tas ll b ļoti labi, ja man nav draugu, lai mācītu man apm pamatus dizaina un instrumentu .. Deepsss ...
[color = "red"] [SIZE = "3"] tas būtu pēdējais brīdinājumu nelietot īsus vārdus sms valodās vai īsas rokas skriptus ... izmantot pilnu vārdu .. tas nav mobilais telefons .... Viss jūsu post tiks izdzēsti no šī brīža neinformējot jūs ... Ja jūs turpināt darīt jums būs infracted [/SIZE]. [/COLOR]

I dont iesakām jums izmantot rīku uzreiz .... Varat iet caur grāmatām .. Uzziniet pamatus .. rīki kāds var izmantot .. Bet galvenais mērķis ir mācīšanās ... Tātad es iesaku jums iet pamati un saņemt rūpīgi ar jēdzieniem ... Jūs uzzināsiet rīku izmantošanu pakāpeniski ... Visu labāko

sveiki Deepika, pirmkārt man pateikt, ko jūs strādājat. un kurš no laukiem Jūs interesē 1) PCB 2) pasūtījuma IC 3) ciparu ir dažādi veidi, katrā laukā ceru jūs saprotat regards, Sudheer chowdary

Hi, Es esmu PCB DESIGN un interesē mikroshēmu dizainu, var kāds guide man lūdzu, pateicoties daudz

Ja ur gatavi uzzināt vairāk par Analog izkārtojumi izpētīt šo grāmatu "Art of Analog Layout" pa Alan Hastings ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back