Ikviens zina lowcost GPS Chip

T

tvincent

Guest
Es gribētu, lai mērītu augstumā, un pārvērst to, izmantojot 16F84 PIC un papildu shēmas, lai LCD displejs.Vai ir kādi lēti GPS uztvērēja mikroshēmas pieejama?

Paldies par jūsu palīdzību

Thomas

Šajās dienās, tas ir lētāk nopirkt sērijas GPS modulis, tad nopirkt mikroshēmā.Jūs varat certianly saņemt mikroshēma, taču tai ir nepieciešama daudz externa, atbalsta elementus kā oscilators, RF aizrīties un antena.

Tāpēc es jums iesakām doties uz ebay un nopirkt vienu no šiem 10 $ USB vai seriālo GPS moduļi ar antenu būvētas collas Tie 5V piegāde, kas ir sods par PIC un tās izejas atrašanās vietu un statusu, katrs 1 sekundi COM portu režīmā .Būtu sods par PIC Tāpat.

electronrancher

Paldies par padomu, tas ir lielisks.Vai jūs laipni sniegt man dažas tipisku vārdus un numurus, tāpēc es zinu, ko es esmu meklē.Es esmu ļoti jauns, lai GPS un vēlētos iegūt vietu un augstumu.Tad izmantot PIC, lai parādītu kārtas datus.

Thank you so much for your help

Thomas

mēģināt dodas uz jnuthailand.com, kad lietotājs ir izdarījis kaut ko, ko jūs meklējat

Hi ... Jūs varat sazināties Mr.Ganesh.We iegādāties GPS Receiver no him.It ir GPS uztvērējs ar RS232 interfeisu.Mob: 09XXXXXXXXMOD: OP ir no TEXAS un citu locekli, kurš ir devis savu atrašanās vietu no Norvēģijas.Vai jums sagaidīt tos ar Jums sazināties par noteiktu skaitu Indijā?Nelietot pēc B-sūdi un reklamēt.Jūs esat brīdināti divreiz šim .. Nākamreiz man kāds no Jūsu šādu amatu, jums tiks aizliegta.No dienas, kad jums ir pievienojās 2007 līdz datumam esat tikai ievietojis 5 amata vietas, kas bija visu par sazinoties Ganesh.Tā vietā advertsing viņa vārdā, uzaicina viņu EAA, kur daudzi dalībnieki var būt labumu, un visi varētu dalīties zināšanās.

Iespējams viņš ir Ganeša, un tas ir viņa numurs

Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back