Ikviens pētījums Pape "14-Bit raksturīgajām Q2 Random Walk

W

waosai

Guest
Man ir šādi jautājumi par šo grāmatu: (1) Kāpēc atlieku kļūda samazina ar koeficientu 2 X un Y virzienā, kad, izmantojot kopīgus centroīds pārslēgšanas? (2) kāpēc būs atlieku kļūda samazina koeficientu 4 X un 8 Y virzienā, izmantojot Q2 nejauša kustība maina? Šis attēls ir got ar matalb bet es nedomāju, ka tas ir pareizi, apsverot iepriekšminēto divu questions.Anyone var man palīdzēt?
1_6187.jpg
2_4393.jpg
3_1403.jpg

Vai jūs gadīties, ka papīra? Vai jūs post to jūsu jautājumu, lai mēs varētu būt dažas ideja par PVA jūs runājat par?

[Quote = waosai] Man ir šādi jautājumi par šo grāmatu: (1) Kāpēc atlieku kļūda samazina ar koeficientu 2 X un Y virzienā, kad, izmantojot kopīgus centroīds pārslēgšanas? (2) kāpēc būs atlieku kļūda samazina koeficientu 4 X un 8 Y virzienā, izmantojot Q2 nejauša kustība maina? Šis attēls ir got ar matalb bet es nedomāju, ka tas ir pareizi, apsverot iepriekšminēto divu questions.Anyone var man palīdzēt?
1_6187.jpg
2_4393.jpg
3_1403.jpg
[/quote] Man ir tas pats jautājums. Un es arī citu jautājumu. Kā es varu ģenerators attēlu? Paldies.

jenu, es iegūt priekšstatu par MatLab funkciju meshgrid un surfl. U jādefinē lineāru un parabolisks līkne, piemēram, z = x + y un z = x ^ 2 + y ^ 2 pirmkārt.

Es esmu arī projektēšana mans DAC saskaņā ar šo dokumentu. Mans jautājums ir par dekodēšanas loģiku, i am nav skaidrs, kā papīru īstenot loģiku. Un es domāju parasto rindu col dekodera var izdarīt darbu labāk. Tā kā visi no mums ir ieinteresēti tajā pašā dokumentā, varbūt mēs varam veidot mazu grupu, lai diskutētu par to.

[Quote = lovseed] Es arī esmu projektēšana mans DAC saskaņā ar šo dokumentu. Mans jautājums ir par dekodēšanas loģiku, i am nav skaidrs, kā papīru īstenot loģiku. Un es domāju parasto rindu col dekodera var izdarīt darbu labāk. Tā kā visi no mums ir ieinteresēti tajā pašā dokumentā, varbūt mēs varam veidot mazu grupu, lai diskutētu par to. [/Quote] "12-bit intrinic precizitāte ātrgaitas CMOS DAC" ir četras rindas-col dekoderu (8 × 8 ). Es mēģināju izmantot loģikas, lai radītu liela rinda-col dekodētājs (16 × 16). Bet es domāju, ja jūsu DAC ir liels ātrums, šī ir grūti. Un es domāju, ka tas papīrs varbūt izmantot verilog vai citus instrumentus. Es nezinu, ja mans prāts ir pareiza. Es domāju, ka jūsu ideja ir laba. Varbūt mēs varam izveidot nelielu grupu, lai diskutētu par to.

Man ir radīt dekodēšanas shēmu, izmantojot metodi, kas papīra "14-Bit raksturīgajām Q2 Random Walk DAC". Es piekrītu atrada mazu team.These divus dokumentus ir ļoti klasisks CSDAC dizains. Kas var organizēt šo komandu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back