J
Joyhtidas
Guest
Hi, Vai ir iespējams ievietot C-kodiem starp Asamblejas valodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja sajaucot C un montāžas valodā, jums ir nepieciešams, lai apstrādātu avotu ar C-kompilators, nevis montētājam. Tātad, kāds jūs definētu to, faktiskā problēma ir ievietot montētājam uz C-kodu, jo tā ir kompilators dzimtajā valodā. Bet tā nav problēma līdz šim. Attiecībā uz sintakse informāciju, jūs ievērosiet, ka C30 ir piegādāta ar daudz rokasgrāmatu un palīdzēt failus? Tas būtībā vieta, lai atrastu dzimtās valodas sintaksi. Im arī pārliecināts, ka jūs atradīsiet piemērus. Parasti, jums būtu jāapsver, ka, izmantojot C kodeksam ir daži priekšnoteikumi. Vairumā gadījumu, tas ir iestrādāta C balstītas pieteikumu, iesaistot starta kodu, bibliotēkas, kaudze inicializācijas, rezervējot reģistriem un tā tālāk. Ievietojot C-kodu montāžas valodā ideja var arī pretrunā ar šīm prasībām. PS: Ja jums pastāstīt vairāk par jūsu nodomiem, mēs varam, iespējams dot detalizētus ieteikumus.Es esmu, izmantojot C30 kompilators ir ļoti grūti atrast kādu koda paraugu šīs
Trace bootloader izpilde ar aparatūru atkļūdošanas adapteri MPLAB un pārbaudīt, ja tas neizdodas. Tas, ko es daru līdzīgā lietā, un metode vienmēr bija veiksmīga līdz šim.Tātad, kādi ir lietas, kas jāpārbauda? Vai varat ieteikt dažas idejas