Ievietojot C-kodu montāžas valodā

J

Joyhtidas

Guest
Hi, Vai ir iespējams ievietot C-kodiem starp Asamblejas valodu?

Jā, tas ir definetely iespējams .... kas kontrolieri un IDE jūs lietojat .... [Url = http://courses.engr.illinois.edu/ece390/books/labmanual/c-prog-mixing.html] Maisīšanas Asamblejas un C [/url] http://myweb.msoe.edu/ ~ barnicks/...0and% 20assembly% 20language% 20programs.pdf Es mēģināšu izskaidrot jūsu darbības precīzāk. Kas jums tieši jādara, ir: 1) Ievietojiet savu montāžas līnijas starp # Pragma asm / # Pragma endasm paziņojumi 2) Start file_name.c failu ar # Pragma src (tai noteikti jābūt pirmajā rindā tur) 3) Ievietojiet file_name.src - šis fails tiks izveidots laikā apkopošanas process - iekšpusē jūsu projektu. Protams, to var izdarīt automagicaly iekšā uVision2, vismaz tas ir aprakstīts tik iekšā C51.PDF,

Daži no compliers ļauj rakstot montāžas valodas kodu, ar C valodai. Šajā gadījumā Jums ir nepieciešams, lai jums ir nepieciešams norādīt sākuma un beigu montāžas kodu ar C kodu. Bet es nedomāju, ka jūs varat pievienot C kodu montāža. Asambleja kods ir pārveidots, lai mašīnu kodu, ko montētājam, bet C kodu, jābūt kompilatoru.

Sveiki, Paldies Shivram kungs, es esmu, izmantojot C30 kompilators ir ļoti grūti atrast kādu parauga kodu no šā

Es esmu, izmantojot C30 kompilators ir ļoti grūti atrast kādu koda paraugu šīs
Ja sajaucot C un montāžas valodā, jums ir nepieciešams, lai apstrādātu avotu ar C-kompilators, nevis montētājam. Tātad, kāds jūs definētu to, faktiskā problēma ir ievietot montētājam uz C-kodu, jo tā ir kompilators dzimtajā valodā. Bet tā nav problēma līdz šim. Attiecībā uz sintakse informāciju, jūs ievērosiet, ka C30 ir piegādāta ar daudz rokasgrāmatu un palīdzēt failus? Tas būtībā vieta, lai atrastu dzimtās valodas sintaksi. Im arī pārliecināts, ka jūs atradīsiet piemērus. Parasti, jums būtu jāapsver, ka, izmantojot C kodeksam ir daži priekšnoteikumi. Vairumā gadījumu, tas ir iestrādāta C balstītas pieteikumu, iesaistot starta kodu, bibliotēkas, kaudze inicializācijas, rezervējot reģistriem un tā tālāk. Ievietojot C-kodu montāžas valodā ideja var arī pretrunā ar šīm prasībām. PS: Ja jums pastāstīt vairāk par jūsu nodomiem, mēs varam, iespējams dot detalizētus ieteikumus.

Jā FVM ir pareiza ..... no starta koda izmaiņas ir jāveic ļoti rūpīgi un ar dažu labu profesionālo līmeni .... kas IDE Help vienmēr ir labākā palīdzot rokasgrāmatu, mēs varam iegūt ......

Hi, patiesībā man ir nepieciešams izmantot bootloader par manu projektu. Tātad mēs jau uzbūvēta mūsu pašu kontrolieris kuģa. Kad es testu ds30 bootloader pieteikumu tā nav darba, bet tā darbojas ar Explorer16 attīstības padome. Tāpēc es esmu traucējummeklēšanu to. Es neesmu got rezultāts ar mūsu pašu kuģa. Tātad, kādi ir lietas, kas jāpārbauda? Vai varat ieteikt dažas idejas Thanks

Es jūtu jums lejupielādēt bootloader vēlreiz un mēģināt ... [Url = http://mrmackey.no-ip.org/elektronik/ds30loader/downloads.php] Downloads - ds30 Loader [/url]

Tātad, kādi ir lietas, kas jāpārbauda? Vai varat ieteikt dažas idejas
Trace bootloader izpilde ar aparatūru atkļūdošanas adapteri MPLAB un pārbaudīt, ja tas neizdodas. Tas, ko es daru līdzīgā lietā, un metode vienmēr bija veiksmīga līdz šim.

Hi, es pārbauda aparatūru. MAX232 uztvērējs strādā, bet tas nav raidot neko, vai "Konfigurācijas Bits", būs problēmas?

I got to atrisināta, tas bija maz hardware problēma, Anyway paldies visiem par jūsu atbalstu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back