Ievades jautājums par pieauguma un krituma laikā

Y

yen

Guest
Ja es gribu, lai izmērītu manu DAC, mani izejvielas impulsa funkciju. Cik daudz ir pieaugšanas laiks un krituma laikā no mana ieejas singals? Ja pieauguma laiku vai kritumu laiks ir 0.1p, tā nedrīkst būt ražoti. Cik tas ir un tā būs resasonable.

ir atkarīgs no jūsu paraugu ņemšanas biežumu. mazāk kā 5-10% no jūsu impulsa platuma, es uzskatu, ka tas būs labi.

[Quote = jenu] Ja es gribu, lai izmērītu manu DAC, mani izejvielas impulsa funkciju. Cik daudz ir pieaugšanas laiks un krituma laikā no mana ieejas singals? Ja pieauguma laiku vai kritumu laiks ir 0.1p, tā nedrīkst būt ražoti. Cik tas ir un tā būs resasonable [/quote]. Manuprāt, ja u var garantēt setup laiks un turiet laiku ur ievade SIGAL ar par izlases pulksteni, tad ur DAC zinās vērtība ir izejas, lai nav pieauguma laiku vai kritumu laika problēmas.

[Quote = jenu] Ja es gribu, lai izmērītu manu DAC, mani izejvielas impulsa funkciju. Cik daudz ir pieaugšanas laiks un krituma laikā no mana ieejas singals? Ja pieauguma laiku vai kritumu laiks ir 0.1p, tā nedrīkst būt ražoti. Cik tas ir un tā būs resasonable. [/Quote] Es darām DAC. Ja man ir 14 ieejas un viena CLK, var manu izejvielas pats pieauguma laiku vai kritumu laikā? Paldies.

1. jo u ir pulkstenis izlases ur digitālās ieejas, ja paraugi ir pareizi, ur DAC izejas ir sekot to, kas tas būs. 2. pašā pieauguma laiku un kritums laiks ietekmē tikai ur SSO, ne ur galīgie dati, ja (1) ir pareizs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back