Ietekme ieejas CM spriegumu uz diferencētu Pair

J

jwcc

Guest
Sveiki Man ir jautājums par ieejas kopējā režīmā sprieguma iegūt ar vienkāršu diferenciālo pastiprinātāju ar asti strāvas avotu. No tā, ko esmu lasīt tik tālu, diferenciālo gm ķēdes funkciju (W / L) ieejas tranzistors un asti strāvu. Šis vienādojums nozīmē, ka ja es esmu, lai palielinātu kopējā režīmā ievade līmeņa starpība pieaugums varētu palikt tāds pats, ja es saglabāt visu piesātinājumu. Vai pareizi? Ja es palielināt kopējā režīmā ieejas līmenis, VGS pieaugs, pareizi? Vai tas nepalielina gm ieejas tranzistors? Ja gm ieejas tranzistors pāris palielinās .... nav, kas palielina peļņu ķēde? Kāpēc palielinot ieejas kopējā režīmā spriegums nav tādas pašas sekas kā pieaug (W / L) ieejas pāri?

Apsveriet vienkāršu nosacījumu, ka Av = gm * RDS, gm = 2Id/Vov, ro = 1 / (lambda * Id), tāpēc Av = 2 / (lambda * VOV). No šī, mēs varam redzēt, ka pieaugumu nosaka nevis Id, bet VOV. VOV mainījies W / L.

Pirmkārt, Gm no ķēdes funkciju (W / L) ieejas tranzistors un asti strāvu. Pareizi, ja tranzistors neobjektivitāti nosacījumi ir nemainīgi. ti, jūsu overdrive vērtība ir nemainīga. Jūs varat atsaukties shēmā Razavi mācību grāmatu. Otrkārt, ir arī pareizs. Jo, ja jūs palielināt kopējā režīmā ieejas līmenī, nav nepieciešams mainīt starpības pieaugumu. diferenciālis pieaugums ir peļņa, mēs saņemsiet, kad neliels uzbudinājums sniegts ieguldījumu. kopējā režīmā spriegums ir kopējā sprieguma divas ieejas. abas ir dažādas un neatkarīgas. treškārt, jūsu jautājums ir pareiza. bet, ja u pieaugums VGS, VDS arī izmaiņas un tas kompensē pieaugums VGS uz mainitain pastāvīgu strāvas plūsmu pašreizējā vienādojumā. Bet increse in (W / L) ir neatkarīga no citām parametra, un tā gm palielinās. ceru, ka es noskaidroti ur šaubas.

Paldies par atbildēm. Es domāju, ka es saprotu to, kas notiek tagad. Es domāju, ka, palielinot kopējo režīmā pie ieejas būs tieši palielina VGS ... kas nav taisnība, jo ieejas pāri rīkoties kā avots sekotāji un VGS paliks relatīvi nemainīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back