ieteikt mikrokontrolleru

A

armess

Guest
Plz ieteikt kas mikrokontrolleru man vajadzētu izmantot, ja man ir rūpēties par šādas saskarnes: - divas sērijas saskarnes - 1 lcd panel - 1 tastatūra - vadīt vienpolāri Stepper motor par soli un virzienu, lūdzu, palīdziet man, kā es esmu pilnīgi jauns, lai microcontrollers

16F877 ir tikai viena "standarta USART" seriālo portu un vienu "MSSP" (I2C vai SPI) sērijas portu. Ir daži augstāku end Atbildīgajām ar vairāk.

AT89S8252 ir 2 UARTs ... un arī SPI! Arī jūs varat meklēt pieteikuma pavadzīmi ATMEL izmantot timer1 pārtraukt (izmantota UART) veikt programmatūras UART ...

Ja u ir nepieciešams divi sērijas ostās u jāiet uz Dallas pusvadītāju kontrolieriem. Šajā u var atrast 2 serila ostās plus u var vadīt visas citas lietas uisng pārējās ostās

Es aizmirsu pieminēt, ka man ir jāsamierinās ar 8 bitu ADC arī ......... Būs 80 amtel sērija nevar atrisināt manu mērķiem, ja es veicu tikai vienu sērijas saskarni darbu vienā laikā un atspējot citu.

mēģiniet ATmega64 vai ATmega128, vai arī jūs varat apmeklēt Atmel tīmekļa vietnei un meklēt optimālu izvēli

SILICON LABORATORIES ir daudz veidu nice "8051" - piemēram, universāls C8051F120:

AT 128 Mega. (Atmel) Bet kāda veida LCD jūs lietojat? 4/8 bitu kopne? Pretējā Atmel ir arī kontrolieriem integrēta LCD kontrolieris.

TEXAS: MSP430F149 ir ​​2 seriālus. CYPRESS: CY8466 Jūs varat izveidot, cik daudz HW ierīces vēlaties

Mans pēdējais gads projekts ir Intelligent bremžu pretbloķēšanas System.My partneris un es nolēmu izmantot RC auto prototype.In lai nodrošinātu sistēmas inteliģents, kontroliera Fuzzy Logic vai neironu tīklu bāzes) notiks piesārņojošu stūres leņķi un kvīts vērtība (aprēķināta no izmērītajiem ātrumu organismā un ratu) modulēt piemēroto bremzi, lai slīdēšanas vērtību saglabāšanu aptuveni 0,2 (aprēķina programmu) 1) prasības attiecībā uz apstrādi ieteikumi? ir viens no jūsu PIC precēm iespējams? 2) kāds ir sensors jūs ieteiktu ātrums RC auto? 3) kāds ir sensors jūs ieteiktu pagrieziena leņķi? FYI, riteņu ātrumu mēra ar Hola efekta sensors, un tiks iekļauti kontrolieris ar PWM. ceru dzirdēt no jums .. paldies

izmēģināt atmegaxx, tie arī ir onchip 8CH ADC, lai jūs dont nepieciešama saskarnes papildus ADC jūsu ķēdē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back