Ieteikt mikro ar iekšējo oscilatoru, kas rada impulsu

I

ITP

Guest
Hi all, Lūdzu, ieteikt uC ar iekšējiem oscilators (8 pin DIP preffered paketi) ir paredzēta radīt impulsa ar freq. 50kHz un 100ns impulsa ilgums (PW). Pieļaujama gitter jo PW ir + /-10ns. Jebkura cita atsevišķa mikroshēma risinājumi ir arī apsveicams. Thanks & Regards ITP

kas par klasiskās 555 taimeri, jūs varētu saņemt 556 taimeris, kas ir divējāda 55 taimeris vienā mikroshēmā, konfigurēt kā atsevišķu brīvi darboties laukumā formu kalibrēšanas Jūsu reizes, tas vilnis var palīdzēt jums uzsākt citus 55 wicj var konfigurēt, kā izraisīja impulsu veidā laika ilgumu, kuru vēlaties.

Jūsu pulss šķiet visai īss, lai mikrokontrolleru radīts. Tas ir ekvivalents 10MIPs. Labāks risinājums, iespējams, ir izmantot mikrokontrolleru, lai iedarbinātu impulsu ģeneratoru. Es esmu redzējis dažus ļoti ātri tie iegūst, izmantojot 74-123s, iespējams, no ātrgaitas CMOS ģimenēm.

Jūs varētu to apskatīt ATtiny13 šeit: http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=3175 Vienīgais trūkums manuprāt ir tas, ka tā ir iekšējā 9,6 MHz oscilatoru tāpēc nebūs iespējams radīt 100nS impulsiem (būtu 104.166666nS), ja čips var izdarīt ar vienu apli instrukciju katram. Jums būtu vismaz jāspēj ģenerēt tieši 50ms intervālu ... Kā AVR nav sadalīt pa X pulksteņa būtu darbojas 9,6 MIPS :) ceru, ka tas palīdz, un laba vēlējumiem

Skatīties uz Ubicom (Scenix) SX20, SX28, tas strādā līdz 75MHz, un izpildīt vienu komandu vienā pulksteni (75 MIPS).

Hi, iekšējais oscilator nav ļoti stabila attiecībā uz temperatūru un citiem nosacījumiem, tādējādi padarot oscilator ar iekšējo osilator, taimeri vai impulsu ģeneratoru (ar precīzi termiņi), ir slikta ideja vispār. Mr.Cube

Motorola ir MC68HC908QT2 ar 5% OSC tolorence. un Microchip ir PIC12F683 ar 5% OSC tolorence bet tas var apdares līdz 1%.

Es uzskatu, PIC10F200 ir laba izvēle rada 50kHz, bet ar minimālu 10usec izšķirtspēju ...

@ Mrcube_ns I didn't norādīt iekšējā OSC. , kas tika norādīts pēc oriģināliem autors. Es tikai ievērojot specifikācijas. Atmels var regulēt arī, bet es domāju, tas joprojām ir temperatūras jutīga. / Bingo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back