Ieteikt lētu FM raidītājs IC

B

bigwavek

Guest
: (Vai man ir dažas lieta, FM radio pārraides mezgla ka vienkārša shēma iemiesojums ir pieejams (FM raidītājs ic) Cena gribētu būt lēts (zema cena) Frekvenču josla ir 80 - 100 MHz gatavojas izmantot pasniedz mūzikas pārraidi?.. vasaras periodā (mp3 atskaņotājs, cd atskaņotājs, utt ..). :: :: :: :: ::?!?:

Hi, ja Jums ir paveicies, Jūs varat saņemt MC2833. Kas ir FM raidītājs mikroshēmas. Sveicieni, probert

Sveiki, es vēlos iegādāties šo mikroshēmas par 20-50 qty. (Nav bezmaksas paraugus requiered) Bet Maksims pārdod minimālo 2500 qty. Kur var iegādāties. Tiešsaistes iepirkumu priekšroka.

Vairāk labiem risinājumiem jūs varat atrast pie Rohm, piemēram ieskatieties BH1417 Piesaistnē Jums ir app piezīmi BH1415 BH1416 BH1417

[Quote = Moof] BA1404 ir vecs zināms mikroshēma. [/Quote] BA1404 ir beidzies gadiem. tagad tas ir BA1414/15/16/17

[Quote = cozturk] Sveiki, es vēlos iegādāties šo mikroshēmas par 20-50 qty. (Nav bezmaksas paraugus requiered) Bet Maksims pārdod minimālo 2500 qty. Kur var iegādāties. Pašreiz iepirkumu priekšroka [/quote] Jums var nopirkt ROHM IC:. http://www.futurlec.com/ICSFROHM.shtml BH1417 nav tik grūti iegūt .. bet 7.6Mhz xtal ir tiešām sāpes, kas ass ... Es gaidu 2 mēnesī par varu iegūt kādu no šo es mēģinu to atrast BA1414/15/16/17 uz ROHM vietas, bet tās nav ... Mēs varam atrast tikai BH1414 / 1415/1416/1417

Sergiu_Q, ezpcb , Paldies. Es mēģināšu BH1416 ar ar 8MHz xtal. Kas notiks? Es domāju, raidīšanas frekvence būs uncalculated. bet joprojām fiksēta un stabila. Protams stereo režīmā Nedrīkst izmantot. Kas ir jūsu ieteikumi par 8MHz xtall izmantošanu. Vai kāds par RF info no varas. (> 10mW?)

ezpcb .. jums ir tiesības :) ..... jūs zināt kaut ko par BH1418? ... Pie pirmā izskatās šis būs labs risinājums šāda tipa raidītājiem. par 8MHz xtal cozturk .. protams, jūs nevarat izmantot stereo šīs IC iespēja, izmantojot 8MHz xtal .. bet es neesmu tik pārliecināts, ka jums būs cam veikt modulāciju ... pēc dažām stundām Es varu jums pateikt precīzi, ja tas ir posible (jo, kad es šo raidītāju es noguris, lai atrastu 7.6MHz xtal un es dažus calculs par varu redzēt, ja es varētu izmantot daudz viegli atrast vērtību xtal) par spēku .. . parasti ir nedaudz vairāk nekā 10MW .. un es bija spiesta izstrādāt citu filtru, kas atrisinātu manu izejas jaudas problēmu. Es testē šo raidītāju pie 5V un patēriņš bija apm 2,3 mA .. tāpēc noteikti izejas jauda ir ne pārāk daudz vairāk nekā 10MW

kā par projektēšana savu fm raidītāju? ir tur dizains rokasgrāmatas, kurās mēs varētu atsaukties uz? un kā nomināljaudai piemērots mājas lietošanai?

[size = 3] [color = darkblue] es nopirku BH1416 no futurlec. Tas darbojas ar 7.7Mhz xtal un arī strādā ar 8.xxx xtall un RF nodaļa strādā arī nav xtall. Protams xtall lai VCO kontrolei nemainīgā frekvence. Bet izejas frekvenci mainīt atbilstoši xtall starpību no 7.6. un LC sadaļa jāpārrēķina ... (vai atrast ar tiesu) ķēde vērš 20mA @ 5V. Mana problēma ir izejas līmenis ļoti zems. Kā var palielināt? Vienkārša shēmas, ko es pārbaudīti neveiksmīgs. Lūdzu ieteikt kādu mini pastiprinātājs šo mikroshēmu [/color] [/size] Paldies.

Hi RF izejas līmenis ir tikai aptuveni-7dBm un vajadzībām 75 omu slodzi. Jūs varat veikt vienkāršu 75 -> 50ohm pretestības T paliktnis ar, teiksim 3dB un tad barību, kas līdz ar minicircuits pastiprinājuma bloku vienā MAR-8ASM darbosies labi, lai jums ar kādu 30dB apkārt guvumu un P1dB ap 12.5dBm http://www.minicircuits.com/dg03-170.pdf E

Pārbaudīt šo datu lapu. Tas ietver gan TX un RX.

Es meklēju fm raidītājs, kas ir galvenokārt tāpat BH1404 kā (ne availabel lokāli) tips un vienkārši veikt, lai es varētu transmitt skaņu no mana klēpjdators uz visiem pārējiem uztvērēju manā mājās, kā arī manu mobilo telefonu ... Paldies

[Quote = bigwavek]:?.. (Vai man ir dažas lieta, FM radio pārraides mezgla ka vienkārša shēma iemiesojums ir pieejams (FM raidītājs ic) Cena gribētu būt lēts (zema cena) Frekvenču josla ir 80 - 100 MHz notiek izmantot apkalpo mūzikas pārraides vasaras periods (mp3 atskaņotājs, cd atskaņotājs, utt ..).? :: :: :: :: :::?!? [/quote] Tikai veidot savu FM raidītājs, izmantojot tranzistors un daži pasīvie komponenti. viss, kas jums jādara, ir meklēt google iespējamām shēmas. Vieglākais shematisks darbosies tik ilgi, ass, jūs zināt pamata darbības fm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back