ieslēgšanas / izslēgšanas kontrolieris ar nejutības zona

I

ibrahim_damt

Guest
man ir nepieciešams, lai ieslēgšanas / izslēgšanas vadības, bet ar nejutības zona, kā es varu īstenot nejutības zona

Jums būs nepieciešams pastāstīt mums vairāk par savu projektu. Vai vēlaties, lai īstenotu "nejutības zona" programmatūras vai aparatūras? Kas izvades komutācijas ierīce jūs kontrolēt? Kas produkciju jūs sagaidīt laikā, "nejutības zona"? Ļoti vienkārši, kad ievades vērtība ir virs augstas robežvērtības, jūs iestatītu izejas norādīt A. Ja ievades vērtība ir zemāka par zemu robežvērtības, jūs iestatītu izejas norādīt C. citas vērtības priekšnodokli, jums ir "nejutības zona", un jānosaka izejas uz valsts B, bet tieši to, ko jūs darīt, programmatūra būs atkarīgs no ierīces esat kontrolē. Es domāju, jums nav mēģināt ieviest histerēzes, kurā ir tikai divas izejas valstīm.

Nu, es gribu ieviest nejutības zona programmatūras, komutācijas ierīce tikai dara šo ir attēls precīzi, ko es gribu darīt, paldies par replay

Ibrahim Šī shēma ir histerēzes, nevis "nejutības zona". Jūs varat redzēt, ka tas ir tikai 2 izejas ir noteikts: augsta un zema (vai M un M). Histerēzes ir vieglāk īstenot programmatūras nekā "nejutības zona". Koda, kas īsteno šo par vienu izejas elements nepieciešams mainīgu kura ir izejas strāvu valsts ("M" vai "M"). Tas ir tikai loģiski, vērtībai ir jābūt "par" vai "izslēgts", ļauj saukt "Atmiņas". Jums būs arī ciparu ieejas un loģiski izeja (lai kontrolētu releju). Ievade ir lasa regulāri, ko vēlēšanu ciparu ievadi. Katru reizi, kad to lasa, rīkojieties šādi testi. Ja ievades vērtība ir vienāda vai lielāka nekā M, kas produkciju augstu un noteikti Memory "par". Ja ievades vērtība ir vienāda vai mazāka nekā M, noteikta produkcijas zemas un kas Memory "off". Ja ievades vērtība ir starp-M un M atstāt izejas nemainīgs (augsta, ja atmiņas ir "ieslēgts" vai zemu, ja atmiņa ir "izslēgts"), Jums būs arī jāizlemj, ko valsts var izmantot, aktivizēšanai produkcijas sākumā savu kodu, kas Memory uz attiecīgo valsti. Es ceru, ka ir skaidrs un, ka jūs apzināties atšķirību starp "nejutības zona" un histerēzes.

Paldies, es izmēģināt šo kodu un darbojas labi cilpas atm = Porte, ja (ieeja <50 & & (atm = 1)) Porte = 0x00, ja ((ievade> 80) & & (atm = 0)) Porte = 0x01; Ko jūs domājat par šo kodu?

Jā, tas izskatās labi. Bet jums ir arī noteikt "atm", kad maināt Porte. Piemēram, šādi: attiecībā uz cilpas atm = Porte, ja (ieeja <50 & & (atm = 1)) Porte = 0x00; atm = 0; if ((ievade> 80) & & (atm = 0)) Porte = 0x01; mem = 1 , Bet atceries, tas ir histerēzes, nav "nejutības zona". Labu veiksmi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back