Ieslēdzot / izslēgšanās ierīces ar TRIAC relay

Z

Zedman

Guest
Es gribētu, lai ieslēgtu / izslēgtu pāris ierīcēs (TV, HiFi) uc ar TRIAC Relay Combo.
Par TRIAC kļūs par pie nulles pāri pēc tam, kad, ka paralēli releja būs ieslēgtu un pēc neliela laika TRIAC netiks iedarbināta vairs.

Pašā veidā, kad pagriežot to off.

Es izlasīju, ka var būt problēmas pārslēgšanās induktīvs slodzēm ar triacs.
Šī ieslēgšanās / izslēgšanās gadījumā gatavojas notikt tikai 0-20 reizes dienā.

Vai man ir nepieciešams papildu piesardzības / snubber RC uc, lai pārslēgtos šo ierīču droši?

pateicība,
Zedman

Vai es varu zināt, kādas ir jūsu precīzo loģika, ar Ilustrēts attēlojums ja iespējams.
tas gan TRIAC un retranslācijas nepieciešama šādiem pārslēgšanas piemērošanu.?

Tas ir kluss vienkāršu scenāriju, tikai bistable relay paralēli ar TRIAC.Es gribētu izmantot TRIAC lai novērstu relay ieslēgt in vidū sine wave.
Bet pēc tam, kad, ka es nevēlos lietot TRIAC jo relejs ir bistable un vajadzībām nav enerģijas turiet Par valsts.

pateicība,
Zedman

I guess nebūs problēmu, jums ir pārslēdzama slodzēm gan TRIAC un relay in parellel.Slēdža no induktīvā slodze ir problēma ar triacs tikai tad, ja jūs mēģināt kontrolēt induktīvai iekārtas (Vari ātruma, piemēram).Ja esat mainīt slodze / Off tikai, es domāju, ka nav problēmu būs jāsaskaras.Bet, tā kā jautājums par drošību EMI un RFI, izmantošanu snubbers un MOV's.Hope this helps you.Dont aizmirst "Pateicoties mani" pogu.Labu veiksmi.

A TRIAC paralēli ar fiksēšanas relay nodrošinās, ka pāreja notiek ar nulles šķērsošanu, bet TRIAC jāpaliek barošanās līdz releja kontakti ir slēgtas.
A Tyco KUL tipa fiksēšanas relay norādes par darbības laiks ir 25 ms max, tāpēc TRIAC vajadzībām vismaz diviem cikliem vārtu disku.

Wade Hassler

paldies, es esmu, izmantojot Schrack PE014A05 relay, pārslēgšanas secība izskatās šādi:

1) TRIAC ON
2) jāgaida 50 ms
3) Relay spole ON
4) pagaidiet 50 ms
5) Relay spole OFF / / ar šo laika relejs ir pārslēdzamie ir valsts
6) pagaidiet 50 ms
7) TRIAC OFF

Kaut kas līdzīgs šim:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

šķiet, ka tas doesn't radīt nekādas problēmas.
ir jautri ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back