iesācējs vēlas atbildēt uz datu glabātāji!

P

peter_maxwwell

Guest
Hello,

Man ir bijusi spēlējas ar ideju par pāris gadiem veidot datu malkas cirtējs par manu sacīkšu auto, jo pie plaukta itens sākums dolāru tūkstošiem.

Man nav nekādu elektronika pieredze, bet esmu self māca web dizainers un mehāniķis, tāpēc es domāju, ka es willl varētu saņemt pakārt elektronikas ...

Es būtu jāspēj iegūt datus rakstījis kaut kādas atmiņas no dažādām analogās un digitālās ieejas, kas tad būtu lejupielādējami uz PC ....

Es zinu, tas ir ambiciozs projekts, bet kāds padoms palīdzība par to, kur sākt būtu ļoti appreciated, vai arī ja kāds šeit ir veikusi šāda veida projektu pirms un ir kāds, I'd love to dzirdēt no jums.

Paldies

Peter

Data Logger prasīs mikrokontrolleru.
Iet uz www.maxim-ic.com
Iemesls Es iesaku Maxim-Dallas ir tā, ka tie piedāvā bezmaksas paraugus un ir bezmaksas datoru bāzēta programmatūra, kas ļaus Jums izvēlēto programmu mikrokontrollera tieši no datora, tāpēc nekāda īpaša progammer ir nepieciešams ( ftp://ftp.dalsemi. com / pub / mikrokontrolleru / dev_tool_software / MTK / )
Labs sākumpunkts būs kārtībā bezmaksas paraugus DS89C420 vai vienas no šīs ģimenes ..
Tas ir 40-pin mikrokontrolleru, lai jūs būs daudz pins, lai savienotu sensorus un AD vai DA pārveidotājiem.
Jums būs nepieciešama reālā laika pulksteni.Kamēr Maksims portālā, ieskatieties DS1307, DS1337 vai tamlīdzīgi.Tās var arī pasūtīt kā bezmaksas paraugus ..
Kā atmiņā Es ieteiktu I2C eeprom.
Arī A / D pārveidotājs var vienādas I2C autobusu.
Gan var atrast Maxim portālā ..un piesprieda kā bezmaksas paraugus ..

Šis ir tikai sākums ..

Sveicieni,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back