ierosināts barošanas

R

roofingboom

Guest
Es meklēju sugestions piemērota mikroshēmu 5 un 3.3V barošanas vai nu no 12 vai 24 voltu akumulatora.Problēma ir tā, man ir izdzīvot ieraugu iemērkšana, kas ir aptuveni 3 volti uz 80ms un tad 6 voltu, bet starteri ir pagriešanas.
Es tiešām nevēlos izmantot flyback šajā situācijā.Es vēlētos izmantot buck palielināt tāpēc es meklēju ierosinājumus, lūdzu!
paldies
rezultāts būs 3 ampēriem uz 3.3V un 5 voltu izmantos tikai kā 500mA max.i bija domāšana buks veicinās 3.3V un tad palielināt 3.3V līdz 5 voltiem, jo es nebūs izmantojot daudz pašreizējo 5 votls.
ļaujiet man zināt, ko jūs guys domāt
Pateicība

Es domāju, ka u var izmantot pt6303, 6302 komutācijas regulators no texas instrumentu izvēle thank u,

[Size = 9] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/ color] [/ size]

Es domāju, ka u var izmantot pt6303, 6302 komutācijas regulators no texas instrumentu izvēle thank u,

Hi roofingboom,

Ja telpas un izmaksas, kas nav liels galā, tad jūs varētu vēlēties, lai atrisinātu problēmu, padarot ourself mini-UPS par piegādi.Jūs varētu izmantot nelielu gēla šūnu akumulatoru piegādes jauda jūsu regulators neilgu laiku tai ir vajadzīga, bet startera darbojas, un tad atgriezties pie maksas režīmu, kad savu enerģijas nāk atpakaļ.Regulators varētu pārslēgties uz 12 24V avota.

dārgāka, bet diezgan pārliecināts, ka uguns problēma tā ap un dažreiz tas ir svarīgs.

lai jums veicas

dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back