Ierosinājums par kamerām / detektoriem, kas būtu atklāt cilvēka klātbūtne telpā

H

HellzAngel

Guest
Hi all, guys ..! Man ir ideja par manu prātu. Tās nav jaunas, un, iespējams, ir izdarīts pirms tam. Bet es gribu, lai īstenotu to mājas līmenī un tā būtu rentabli. Kas man ir prātā iet kā šis .. Puse pasaules iedzīvotāju aizmirst izslēgt ventilatora un gaismas telpā pirms došanās ārā, un tādējādi tas rada milzīgas elektroenerģijas rēķinu un nelietderīgu attiecībā uz indivīdu un organizāciju. Tāpēc es gribēju, lai izstrādātu ierīce, kas izslēdz strāvas padevi telpā kad neviens nav klāt. Tāpēc es devos par jautā profesors raktuvju palīdzību, un viņš ierosināja, ka es izstrādāt ierīci, izmantojot 8051 mikrokontrolleru. Kas ir labi un pareizi, turklāt man ir nepieciešams IR kamera kaut kāda līdz detektoram, lai atklātu cilvēka klātbūtni. un nosūta ziņu, lai izslēgtu strāvu telpā, ja nav cilvēki tiek atklāti. So do u ir kādas idejas par to, kāda veida kameru, kādi modelis numurus utt. un arī tad, ja tur ir labāki tehnoloģijas nekā IR kameras, lai atbilstu manām vajadzībām .. Es patiešām novērtējam to, ja u varētu man palīdzēt. paldies jau iepriekš .. :)

@ Augstāk: Jā .. paldies daudz, bet problēma ir tā, ka man ir telpa no 35 līdz 35 (dot vai ņemt 5) un uzskaitītie sensori var atklāt tikai aptuveni 6-7 kājām. Tāpēc es esmu jautājums par to, cik daudz sensoriem man jāsamierinās ..?

Es domāju, PIR sensors ir veids, kā iet. Sākt meklēt sensoriem izmanto apsardzes signalizācijas sistēmas. Jūs pat varētu būt iespēja atrast off-shelf modulis, kas būs nepieciešama darba minimums, lai saņemtu to saskarnē ar savu UC. Šeit ir lēts modulis, kas ir labs 20 pēdas. Ja tas ir tikai vienreizējs konceptuālie projekta, jūs varētu, iespējams iegūt prom ar tikai liekot vienu katrā istabas stūrī. http://www.parallax.com/tabid/768/ProductID/83/Default.aspx

@ Niks: Hei pateicoties daudz cilvēku .. Es centīšos, ka .. viena katrā stūrī būs pietiekami es domāju .. :) Būs jums zināt kādu citu attīstību un vaicājumiem .. :)

Ir viena problēma ar PIR sensoriem, kas tikko ienāca prātā. Šie sensori atklāt kustību. Problēma šeit ir, ja kāds sēž joprojām, varbūt lasot grāmatu. Jums ir, lai pārliecinātos, ka tas nav interpretējams telpa ir tukša. Es atklāju šo produktu no Leviton, bet kā viņi saņem ap šo ārpus kustības jautājums ir vienkārši izmantot Settable taimeris, lai izslēgtu gaismu pēc X minūtes bez kustību. Tas ir mazliet kludge, IMHO. Iedomājieties, cik kaitinošas tas būtu, ja lasot grāmatu, ik pēc 15 minūtēm gaisma nodziest. Ir jābūt labāk. Šī saite vēl ir dažas interesantas PDF failus kuros aprakstīts, kā šis slēdzis darbojas. Quick Google meklēšanas par terminu "apdzīvotības sensoru" parādīja daudzsološi saites.

[Quote = Niks C.] Ir viena problēma ar PIR sensoriem, kas tikko ienāca prātā. Šie sensori atklāt kustību. Problēma šeit ir, ja kāds sēž joprojām, varbūt lasot grāmatu. Jums ir, lai pārliecinātos, ka tas nav interpretējams telpa ir tukša .. [/quote] PIR kustību sensori ir ļoti jutīgi parasti sensistivity var iestatīt kā vienu prasību, izmantojot uz kuģa džemperi lielākajā no moduļiem. PIR nevar atklāt cilvēka ķermeni tikai tad, ja viņš / viņa stāv vai sēž mirušu stāvoklī. Nozīmē absolūtu 0 kustību. Atpūsties ik mirkļa kustības pat rumpja vai puses ir arī konstatēts, kamēr kustībā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back