H
HellzAngel
Guest
Hi all, guys ..! Man ir ideja par manu prātu. Tās nav jaunas, un, iespējams, ir izdarīts pirms tam. Bet es gribu, lai īstenotu to mājas līmenī un tā būtu rentabli. Kas man ir prātā iet kā šis .. Puse pasaules iedzīvotāju aizmirst izslēgt ventilatora un gaismas telpā pirms došanās ārā, un tādējādi tas rada milzīgas elektroenerģijas rēķinu un nelietderīgu attiecībā uz indivīdu un organizāciju. Tāpēc es gribēju, lai izstrādātu ierīce, kas izslēdz strāvas padevi telpā kad neviens nav klāt. Tāpēc es devos par jautā profesors raktuvju palīdzību, un viņš ierosināja, ka es izstrādāt ierīci, izmantojot 8051 mikrokontrolleru. Kas ir labi un pareizi, turklāt man ir nepieciešams IR kamera kaut kāda līdz detektoram, lai atklātu cilvēka klātbūtni. un nosūta ziņu, lai izslēgtu strāvu telpā, ja nav cilvēki tiek atklāti. So do u ir kādas idejas par to, kāda veida kameru, kādi modelis numurus utt. un arī tad, ja tur ir labāki tehnoloģijas nekā IR kameras, lai atbilstu manām vajadzībām .. Es patiešām novērtējam to, ja u varētu man palīdzēt. paldies jau iepriekš ..