Ienākošais netlist pārbaude

U

urslen

Guest
Es gribu saņemt kādu informāciju par šādiem jautājumiem:

Es gribu analizēt ienākošo netlist (V / VHD / EAF) no priekšējā galā komandu un uzzināt iespējamos sarežģījumus, uz muguras beigās.

(Galvenokārt problēma, kas radīsies, piemēram,
1.atvērt portu no makro,
2.Piešķirot = ~ b;
3.tieši izmantojot 1'b0 vai 1'b1, kas būs tiešs sakars ar vārtiem uz elektroenerģijas svītras.)

Tāpēc es vēlos dažas vairāk informācijas par
-Kādi ir visas grūtības var ofaced ar fizisko dizaina dēļ sliktas kodēšanas stils galvenokārt.
-Kā iegūt šo informāciju redzot netlist.

Daži padomus un informāciju, ir ļoti nepieciešams

Ja Jums ir arī strādā pie laiku slēgšanu, jautājiet front-end puisis, ja ir kādi pulksteni cilpas.Ja tie ir klāt, dod viņiem skaidri Astro.Front-end rīks automātiski pauzes tiem, bet aizmugure līdzekļi nav pietiekami gudrs.
Ja jūs dont izjauktu šīs cilpas precīzi rīku, jūs varat iegūt daudzas problēmas vēlāk.

Pateicoties Abhishek,

.... Un es gribu pievienot dažas vairāk informāciju, kas man bija plāno uzrakstīt skriptu, lai uzzinātu dažas kopējas problēmas, ko redzēt (ieguldījumu skripts ir netlist) netlist, kas var rasties Fiziskā dizaina ..... .....

drīzumā tas netlist Screener

Glabāt norīkošanu par šo pavedienu, ko mor e pārbaudes ur plāno laist ur ienākošo netlist ....tā būs noderīga mani pārāk ...

yah Es likšu vairāk punktus this.It "ll veikt dažas vairāk laika I guess ...bet vēl gaida kāds, lai dotu man vairāk ieteikumu.

Es jūtos (2), (3) nav prolem.
astro var darīt ar "piešķirt" tagad.
Faktiski, svarīgi ir tas, jums ir nepieciešams pārbaudīt SDC ar PT pirmkārt.
noskaidrotu, vai SDC nav reasoniable.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back