Iekraušana vairākus failus MATLAB

O

Old Nick

Guest
Man ir izveidojis vairākus simtus teksta faili datu (64x64 bloki). Man vajag, lai slodze tos Matlab (vēlams 3D masīvs -. No 64x64xnumbefOfFiles). Failu nosaukumi datus incremantal, ti file_1, file_2 uc Es ceru, ka ir veids, kā to izdarīt ar cilpu. Un tas būtu iespējams izveidot līdzīgu masīvs no daļas failu, tas ir tikai aptuveni 100 elementiem vidū katra faila ka es esmu ieinteresēts salīdzināšanā. Cheers par jebkādu palīdzību, Nick [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 14 minūtes: [/color] [/size] man izdevās strādāt tā, labi pirmo daļu anyway.
Code:
 firstFile = 1; lastFile = 5; nSamples = 10; kolonnas = 2; n = firstFile: 1: lastFile numurs = num2str (n); fails = strcat ("lietas", numuru ". Dat '); uzglabā (:,:, n) = slodze (fails); beigām
es vēl gribētu zināt, ja tas ir iespējams ielādēt daļu failu (masīvs numuri) šādā veidā. Cheers, Nick

Labi! Kā vienu manu maz pieredzes ... Es nevarēju izmantot strcat stratēģiju ... Es atceros, tā nav atbalstīta mainīgo iekšpusē tā, lai tas, ko es darīju bija laist visus failus interešu vienā direktorijā LIETOŠANAS dir funkciju un tā. Nosaukumu Construct lasīt attēlus un pievienot tos izveidot divas D matricas Es ceru, ka jūs varat mēģināt pats ar teksta failiem .... Man bija par suuccessful spēlē lasot daudz failus šādā veidā Ceru, ka U iegūt priekšstatu Ja u jūtas gud ... do get me daži punkti Plz noklikšķiniet Palīdzēja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back