Iekšējais sargsuņa

N

nzkunal

Guest
Čau,
Es gribēju zināt, ko iekšējā organizācija, tas ir mikro
pateicība

Meklēt šeit:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71909&highlight=watchdog

ar laba vēlējumiem

Tas ir līdzīgs starp īpašajām Watchdog un iekšējā organizācija,.
ja vēlaties sīkāk imformation, Pls redzēt ATMEGA8 datu lapu, kas ir sīki darbs teorija.

nzkunal wrote:

Es gribēju zināt, ko iekšējā organizācija, tas ir mikro

Iekšējais watcdog ir neatkarīga counter iekšā MCU, kam ir nozīme MCU pulksteņi.Ja tās saņemt pārsniegšanu no 0xFFFF līdz 0x0000 to reset MCU.Tātad, jums ir laiku pa laikam, lai atjaunotu šo counter.Mr.Cube

Lai neļautu jūsu firmware Ieslodzījuma miris cilpu.

Vispārīgi runājot, Jums ir pieskarties sargsuņa
taimeris laiku pa laikam jūsu firmware, dažās max
laika intervāls pēc sargsuņa mehānisms ir iespējots.
Vai organizācija, radīs iekšējā reset signāls
reset MPU / MCU.Ka spēki savu programmu palaist no
paša sākuma.

Šis mehānisms palīdz arī novērst programma simpātiju dēļ
trokšņa vai briesmas.Piemēram, programma counter tiek detroyed
daži svārstībām jauda.

Kas ir organizācija, ..Mūsu draugs WATERMAN paskaidroja labi!
Ļaujiet man tikai papildināt ..
Ko jūs darāt, kad jūsu dators (kaut kāda iemesla dēļ), nav atbildes?....... jums atbildēs pēc tam, kamēr es HIT RESET BUTTON

Bet, ja dators ir slēgta kaste, un iekšpusē automašīnu vai liels mehāniskā mašīna ..Nu tā ir liela problēma, lai iet un atiestatīt to ..On top bez atbildes dators var bojāt mašīna ir paredzēts kontrolēt ..
Lai aliviete tas ir Watchdog taimeri, nav ļoti izsmalcināta machanism,, bet tā var strādāt, ir dažas situācijas .. un ir vairāk nekā pietiekami ..
Šis taimeris aģentu, kas gatavojas mēģiniet atiestatīt mašīna pēc Periods Programmed ..Tā inženieris kļūst par šo taimeris un teiksim tā reset datoru 5 sekundes ..Tā ir līdz inženierim, lai to nepieļautu ..ar reseting taimeri .. Tātad, ja datoram ir jāgaida dažus datus, lai iegūtu ..Programmētājs ir ņemta vērā, ka viņš tikai atsavina 5 sekunžu gaidīšanas laiks ..pirms taimeris nosūta viņu uz elli (attēls runas), lai Jūs labāk nokļūt līdz tās 5 sekundes datus vai reset taimeris, pirms tas nodzēš YOU!
Kad reseting Watchdog taimeri. Pašu 5 sekundes sākt no jauna .. lai jums ir "CONCIENT" ir reseting sargsuņa, pirms tas nodzēš you! Tas ir vesela filozofija ..KILL TIMER beore to nogalina JUMS ..
darot, ka visu laiku un pareizi, jūs nodrošinātu, ka programma notiek, kā plānots.Ja ir elektriskā smaile kā aour DRAUGAM iepriekš norādītajā ..arī dators var darīt kaut ko citu ..Bet tāpēc, ka tas nav loģisku ķēdes notikumiem.Šajā laikā Watchdog TIMER WON "T BE RESETED. SO pēc 5 sekundēm mūsu piemērā Watchdog TIMER būs RESET zīmes. BINGO THAT'S aizsardzību, ko tu gribēji ..
Inženieris papildinās daži kodu datora sāknēšanas, lai redzētu, vai tas ir sākot no aukstai iedarbināšanai vai WARM sākuma (Watchdog RESET)
Thi ir tikai jautājums par lasīšanas karogu, lai redzētu, kas resetted dators pēdējā laikā ..Ja tas Watchdog RESET ..stop evrerything!.. zvanu operators ..zvans 911 .. zvans deparment Aizsardzības ..vai jebkura cita darbība, ka jūs vēlaties īstenot ..
Šis ir ir tikai lēts veids, kā apdrošināt iegūt kontroli pēc neizdošanās dators ..Es nekad IZMANTOT ŠO PAR automātisko Lidmašīna .. PILOTšī ir citas metodes!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back