iegultiem darbu Indija

A

arnab.bhaumik

Guest
var jebkurā ķermeņa man pateikt, ka, kādēļ ir grūti atrast darbu iegulto sistēmu šeit Indija,
lai gan man ir vairāk kā 4 gadu pieredze iegulto sistēmu.ir daudz atklāšanu programmatūras uzņēmumi, bet ļoti grūti atrast kādu iegultā programmatūra attīstīt uzņēmuma ???????arnab/vu2bpw

jums ir 4 gadu pieredze iegulto sistēmu, bet par kuriem platforma??

atkarībā no platformas meklēt uzņēmums strādā ar šo platformu
tāpat kā 8051, avr, pic, roku ......
iegultās sistēmas ietver ne tikai controlles, bet tā arī Linux deveopment

tā atkarībā no iepriekšējā expeience un darba jūs zina tās nav pārāk daudz problemātiski atrast darbu

Jums tikai ir jāzina, īstajā vietā, lai piemērotu

Paldies par atbildi .......i did consultacy darba lielāko daļu laika .....Es jau strādāja par 8051 AVR, PSOC ar C un darbvirsmas saskarni JAVA Swing, i did galvenokārt rūpniecības darbu, ti, dažādas svara svari dizains, temperatūras kontrolieris, skeneris,
izplatītākas ugunsgrēka signalizācijas sistēmu, saldētavu vadības sistēmu, krāsu maisīšanas mašīnas, SPM par plastmasas rūpniecībai ......BTS vadības sistēmas ......un ETC
utt ... (cerams, 4 gadu laikā, ir pārāk garš)

Viena lieta, var būt taisnība, ka es neesmu uzstādīšana konkrētu darbu ar manu pašreizējo prasmju kopuma ....., cerams, pēc mācībām (self-learning) ARM (īpaši Philips LPC sērija) var darba opertunity atvērs man ......

no cita viedokļa var būt Indija iegulto sistēmu rūpniecība nav fulrished pietiekami, kā, piemēram, programmatūras nozarē .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back