Iegultās Ethernet ar SNMP

Y

yaelihaimon

Guest
Hi, man ir nepieciešams atrast Ethernet aparatūra modulis, kas atbalsta SNMP. Lūdzu, palīdziet man Haim: roll:

Do meklēt Google uz "Ethernut" Es domāju, ka vietā bija kaut kas līdzīgs ww w.ethernut.de ... Tās AVR pamatā ... Es neesmu pārliecināts, vai SNMP daļa bija sakārtoti vēl, bet tā vērts apskatīt anyway

Do meklēt forumā "TCP / IP". Daudz informācijas ir aleady ievietojis par šo jautājumu. hc

meklēt * t * m * e * l EIT - ieslēdza interneta rīkkopa ... ieslēdza Ethernet komplekts ... Man ir testēts, ka ... works fine .. avotiem, iekļautas ... Attiecībā atceltu

Kur es varu atrast Souces? Vai jūs varat man? Thx, Ralf

Thx, bet es meen avotus * T * M * E * L AVR460 Piezīme: _______________________________________________ atcelt rakstīja: meklējiet * t * m * e * l EIT - ieslēdza interneta rīkkopa ... ieslēdza Ethernet komplekts ... Man ir testēts, ka ... works fine .. avotiem, iekļautas ... _______________________________________________ Attiecībā Eskimo

Programmatūras versija 1.2, varbūt ne vēlāk kā ....

Vai * t * m * e * l EIT - ieslēdza interneta rīkkopa arī SNMP kaudze? SNMPv1, v2 un v3?

Arī meklēs Uip bezmaksas TCP / IP steku maziem microcontrollers hxxp: / / www.dunkels.com / adam / uip laba vēlējumiem

Hello C-Man, Paldies par jūsu atbildi, bet kā es zinu, UIP neatbalsta SNMP un pat UDP, vai varbūt UIP ir modernizētas, lai augstāku versiju? Es pārbaudīt to! Paldies. cdcll

Ir jaunāka versija (0.9), kas uip iekļautās contiki, ieskaties šeit: hxxp: / / dunkels.com / adam / contiki / tcpip.html laba vēlējumiem

Jā, vieta (hxxp: / / www.dunkels.com / adam / uip) neparāda informāciju par suporting SNMP. : (

Viņi var to darīt: hxxp: / / www.cmx.com / Tcpip.htm Bet es baidos, neviens nevēlas dalīties ar to kā tā ir ļoti dārga ... best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back