iegūt pastiprinātāja shēmu, kas salocīta cascode opamp

L

ljy4468

Guest
Hi everybody? Man jautājums par iegūt pastiprinātājs es izstrādāti salocīts cascode opamp ar pastiprinājumu pastiprinātājs, bet es don 'precīzi zināt, cik daudz pašreizējā plūsma pastiprinātājs circuit (esmu izstrādātas galvenās opamp un pastiprinātājs ir tāda pati strāva), kas ir ar pašreizējām attiecībām, pastiprinātājs? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] Ak, es esmu vēl viens jautājums iegūt pastiprinātāja shēmu, vienotību iegūt biežums ietekmēt kopējā bloka (salocīta cascode ar pastiprinājumu pastiprinātājs) vienotību iegūt biežums? ? paldies par lasījumā manu tekstu

pastiprinātājs ir ātrāks nekā galvenais amp. (Ti, tas ir fu ir jābūt lielākam par fu galveno amp) izraisa u nevēlos to pievienot vēl pole in ur galvenie amp.

Hi. Parasti mēs uzskatām, mazākiem kārtējiem guvumu revakcinācijas. Tas tāpēc, ka mums vienmēr patīk būt mazāk enerģijas patēriņu. No otras puses, iegūt Pastiprinājuma revakcinācijas parasti ir lielāki mazākiem pašreizējās vērtības. Kā jūs zināt, iegūt revakcinācijas ceļa ievieš nulle (jo mums ir divi ceļi, lēni un ātrs ceļš -> Razavi grāmata) Šo nulle var pasliktināt frekvences visu pastiprinātāju. Tāpēc mēs parasti izmantot citu kondensators, lai kompensētu šo efektu (vieta comp vāciņu izejas mezgla iegūt revakcinācijas -..> K. Bult papīra par peļņu palielināt shēma). Sveicieni, EZT

Hi EZT, Vai jums K. Bult 's papīra, kas ir publicēts 1991? Ja jūs varat, lūdzu, augšupielādējiet to šeit, jo, kā es zinu, ka ir daudz cilvēku, kas meklē to. Regards

hi i found k. Bult s papīra IEEE izpētīt, bet tur nekas publicēts 1991. Tomēr es domāju, ka ir numur 6 "ātri risināt CMOS ......." ko jūs domājat par to? Un tas papīrs saka, iegūt pastiprinātājs posmā nav jābūt ātri, kas ir pretējs BTREND ideja. ????? Sajaukt .. laba diena ~

ka papīrs ir publicēts 1990, nosaukums ir: ātri nostādināšanas CMOS op amp SC ķēdēm ar 90-db dc gain.and šajā dokumentā, starp gainboost amp un amp attiecības ir aprakstīti detials.which ir ļoti klasiskā papīra i read.maybe jūs varat atrast to, ko google. [Quote = ljy4468] hi i found k. Bult s papīra IEEE izpētīt, bet tur nekas publicēts 1991. Tomēr es domāju, ka ir numur 6 "ātri risināt CMOS ......." ko jūs domājat par to? Un tas papīrs saka, iegūt pastiprinātājs posmā nav jābūt ātri, kas ir pretējs BTREND ideja. ????? Sajaukt .. labdien ~ [/quote]

Hi ljy4468. Šeit ir Klaas Bult papīra par ienākumiem, revakcināciju. Sveicieni, EZT

Patiesībā, sākotnējā papīrs nav no IEEE, bet no žurnāla nosaukumu kaut kas līdzīgs "Analog Signal Processing ar VLSI" (es neatceros precīzi), izdevējs Kluwer Online 1990.gadā.

Hello guys! Es uzdevu šo rakstu par peļņu palielināt, lai uzlabotu stabilizācijas laiku izdevuma nosaukums jūsu meklējat ir šeit:. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125291&highlight = es uzrakstīju to vēlreiz, "Klaas Bult CMOS Gain veicinošā Technique" 1991 pp.119-135 Analog Integrared shēmām un Signal Processing Ja kāds var augšupielādēt to, thank

baudīt to. [Quote = MLR67] Sveiki puiši! Es uzdevu šo rakstu par peļņu palielināt, lai uzlabotu stabilizācijas laiku izdevuma nosaukums jūsu meklējat ir šeit:. H ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125291&highlight = es uzrakstīju to atkal "Klaas Bult CMOS Gain veicinošā Technique "1991 pp.119-135 Analog Integrared shēmām un Signal Processing Ja kāds var augšupielādēt, paldies [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back