E
ella1923
Guest
hi visiem! i am projektēšana pieaugumu veicināja cascode salocīts opamp un man ir darīts ar manu galveno pastiprinātājs 40 dB un 300MHz. tiesības tagad, es esmu darot pieaugumu veicināja OTA. papīra, ka esmu izlasījis saka, ka ieguldījumu un ouput Pastiprinājuma palielinājusi opamp ir jānosaka, kas apzīmēts kā sarkanā attēlā.
ko es izdarīju manā iegūt palielinājusi OTA dizains, vin +, vin-ir vienāds ar KNS ar (m3, m4) un VDS no (M9 , M10), vout + vout-of PVO salocītu opamp ir vienāds ar vin + / vin-plus vt (M5, M6), kā arī VDS (M5, M6), bet par nmos salocītu opamp ir vienāds ar vin + / vin-plus plus vt (M7 , M8), kā arī VDS (M5, M6) Vai tas ir pareizi? Jo, kad es mēģināju pieslēgt iegūt palielinājusi pastiprinātāju uz galveno pastiprinātāju, daži tranzistori bija lineāra un nogriešana. Starp citu, man ir noteikti Vref1 un Vref2 aptuveni vienāds ar izejas pieaugums veicināja opamp, kas ir arī vārti sprieguma M5, M6, M7 un M8. Ja Jums ir kāda ideja par to, kas bija nepareizi ar projektēšanu, lūdzu, informēt mani. Mans mērķis dizains> 85dB pastiprinājumu un> 250MHz UGB. Liels paldies. Attiecībā, Ella