Iegūstiet kvalifikāciju vienkāršu sprieguma pastiprinātāju

E

elessareldarion

Guest
Es esmu imitē laiks atbildi spriegumu pastiprinātājs, kas tikai veido vienotu MOSFET.Shēmas diagramma ir pievienota zemāk.

Es vēlos iegūt sprieguma gūt no šī pastiprinātāja, un es esmu jautājums, cik liela slodze pretestība būtu?Kas ir normālos apstākļos, kurā viens testos ieguvums?Es domāju, ka varbūt slodzes pretestība ir bezgalīgi liela vai saskaņota ar ķēdes izejas pretestība kaut kādā veidā.

Tāpat, veicot šāda veida pētījums, cik liela ir signāla amplitūda ieejas būt?Es domāju, ka lielāks ieguldījums amplitūda, jo lielāks sagrozīšanu par izejas signālu.Tas ir saistīts ar nelineāriem uzvedību FET.

Kādi citi skaitļi nopelniem, izņemot pieaugumu, varētu izmantot, lai charcterize šo pastiprinātāju?

Citāts: Es gribu, lai iegūtu sprieguma gūt no šī pastiprinātāja, un es esmu jautājums, cik liela slodze pretestība būtu?
Kas ir normālos apstākļos, kurā viens testos ieguvums?
Es domāju, ka varbūt slodzes pretestība ir bezgalīgi liela vai saskaņota ar ķēdes izejas pretestība kaut kādā veidā.Nav "parastos apstākļos", par slodzēm pārbaudes laikā ieguvums tranzistors posmu.Tā kā katrs tranzistors ir lieljaudas pretestība (un darbojas vairāk vai mazāk kā strāvas avotu) "efektīvs" rezistors kombinācija, kas saistīti ar izejas mezglā nosaka ienākumus (atcerieties: pieaugums = transconductance * rezistors).Šī "efektīvs" pretestība vienmēr ir Rd paralēli ar slodzi RL.
Starp citu: Tas ir iemesls, lai izmantotu buferi posmiem, ja jūs vēlaties savienot divos posmos sērijās, kas nedrīkst ietekmēt viens otru.Citāts: Tāpat, veicot šāda veida pētījums, cik liela ir signāla amplitūda ieejas būt?
Es domāju, ka lielāks ieguldījums amplitūda, jo lielāks sagrozīšanu par izejas signālu.
Tas ir saistīts ar nelineāriem uzvedību FET.Vienkārša atbilde: pēc iespējas mazāk!
Tā kā pieaugums ir mazs signāls (lineāro) parametrs ietekme nav linearities no ķēdes jābūt tik mazam, cik iespējams!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back