ieejas un izejas pins in kadence

U

urian

Guest
Hi, tur es esmu, izmantojot IC5141 un vēlas veidot neobjektivitāti modulis mans comp.The shematisks ir zemāk. Ievade i50u ir pieslēgties ārējiem 50uA ideālu strāvas avotu un comp_bias ir izejas pin, kas savieno slīpo spriegums asti strāvas avotu. Kad es noklikšķinot uz Saglabāt, CIW rāda nepareizu ziņu līdzīgs šim: ERROR:. Nelegālā autobuss atsauces - Nevar pieskarieties "" no tīkla "i50u" Šķiet, ka tapas comp_bias un i50u nevar savienot together.But Es tiešām vēlaties eksportēt, piemēram, this.How comp_bias, lai to panāktu bez kļūdām minēja ic5141? Thx iepriekš.

Jums nav atļauts savienot divas adatas ar dažādiem nosaukumiem, par to pašu stiepli. Jūs varētu ieviest VDC ar 0V vai jūs varētu jūs izmantojat "cds_thru" komponents "pamata" bibliotēka, lai atdalītu diviem paceļamiem tīkliem.

thx, JoannesPaulus Tātad, vai komponents "cds_thru" nav nekādas ietekmes uz izkārtojumu un tapeout?

Tā ir lvsIgnore īpašums iestatīts uz TRUE, tāpēc to nevajadzētu ietekmēt izkārtojumu (un, protams TO). Katrā ziņā, kopumā tas nav labs dizains praksi, lai dotu tīro diviem dažādiem nosaukumiem. Ja jūsu konstrukcija ļauj, jūs varētu pievienot diode savienots NMOS (vai vairākas izslēdzās slēdzi) starp i50u un TN0 aizplūšanu, lai izvairītos no jautājuma kopā!

Liela un THX tik daudz, es pievienot diode savienots NMOS un nav kļūdas ziņojums again.But, Nez vai ir daži spec. par tranzistors? Furthemore, jūs zināt, kur ir rokasgrāmata pdf failu pamata bibliotēkas, es gribu zināt sīkāk par cds_thru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back