Ieejas līdzstrāvas nepieciešams Inverter - reg

R

rragupathiraja

Guest
Sveiki, es vēlos, lai izstrādātu invertoru uz mājsaimniecības ierīcēm. (230V @ 50Hz frekvenci prasība). DC barošanas spriegums ir 48 volti. tas prasa DC-DC pārveidotājs pastiprināt spriegumu. Es varu aiziet ar palielināt pārveidotāju, lai palielinātu spriegumu. Bet man nebija iespēja atrast, uz kuru spriegums ir jāpaplašina, lai pārvērstu to ekvivalentu 230V AC lielumu? paldies ..

230 VDC ir tieši tāda pati apkures sekas kā 230V AC. Ja jūs vēlaties jēlnaftas veida AC, tad + - 230V kvadrātveida vilnis ir tas pats. -230 Vdc ir tāda pati termiskā iedarbība kā 230 VDC. Ja jūs vēlaties pārvērst jūsu DC par 230V AC, tad jums ir nepieciešams + -325 DC avots. Atklāts

Ir 230AC lielumu vai vidējais ģeometriskais? anyway, atkarībā no invertora topoloģiju, līdzstrāvas sprieguma prasība ir atšķirīgs. Ja Jums ir nodarbināti pusi tilta vienfāzes invertors, līdzstrāvas spriegumu var aprēķināt kā Vdc = 2 | Vac | / ma, ja ma ir modulācijas indekss, un to var noteikt apmēram 0,8 SPWM tehniku.
Sveiki, es vēlos, lai izstrādātu invertoru uz mājsaimniecības ierīcēm. (230V @ 50Hz frekvenci prasība). DC barošanas spriegums ir 48 volti. tas prasa DC-DC pārveidotājs pastiprināt spriegumu. Es varu aiziet ar palielināt pārveidotāju, lai palielinātu spriegumu. Bet man nebija iespēja atrast, uz kuru spriegums ir jāpaplašina, lai pārvērstu to ekvivalentu 230V AC lielumu? paldies ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back