IE3D jautājums - modelis DRA saskaņā ie3d simulācija

A

abdoeng

Guest
hi ll, i jautāt, ja kāds varētu nosūtīt man kādu modeli DRA ar ie3d simulācija, ka man jāmēģina izmantot viļņu vads metodi, lai iegūtu amplitūdu un fāzi atspoguļotās vilnis. Kā es noteikt bloku dra althougth ir tikai noteikšanai ar ierobežotu substrātu un zemes es iet riekstu paldies?

[Quote = abdoeng] hi ll, i jautāt, ja kāds varētu nosūtīt man kādu modeli DRA ar ie3d simulācija, ka man jāmēģina izmantot viļņu vads metodi, lai iegūtu amplitūdu un fāzi atspoguļotās vilnis. Kā es noteikt bloku dra althougth ir tikai noteikšanai ar ierobežotu substrātu un zemes? es iet riekstu paldies [/quote] Es domāju, ka tās nav iespējams simulēt Dielektriķu Resonator antenu IE3D bet to var izdarīt Fidelity. Gan IE3D un Fidelity ir no Zéland Inc DRA piemērs ir Fidelity rokasgrāmatā. Attiecībā, balaguru.

paldies Zéland i do to tik viegli, izmantojot savu iecienītāko CST paketē tas dod tādus pašus rezultātus kā viļņvada metodi es izmantoju floquet režīmā un periodiskās sienas arī es varu saņemt rezultātus mainīgā slīpi paldies CST

[Quote = balaguru thavamani] [quote = abdoeng] hi ll, i jautāt, ja kāds varētu nosūtīt man kādu modeli DRA ar ie3d simulācija, ka man jāmēģina izmantot viļņu vads metodi, lai iegūtu amplitūdu un fāzi atspoguļotās vilnis. Kā es noteikt bloku dra althougth ir tikai noteikšanai ar ierobežotu substrātu un zemes? es iet riekstu paldies [/quote] Es domāju, ka tās nav iespējams simulēt Dielektriķu Resonator antenu IE3D bet to var izdarīt Fidelity. Gan IE3D un Fidelity ir no Zéland Inc DRA piemērs ir Fidelity rokasgrāmatā. Attiecībā, balaguru [/quote]. dizains DRA, mēs varam izmantot IE3D arī -------------- in uzticību mēs varam izdarīt struktūru tieši ------ bet, ja IE3D u hav izmantot vairāku kārtu strcture par DRA, lai saņemtu savu rezultātus ---- vispirms pārbaudiet one ------ den iet par citiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back