IE3D. cur failu

O

Omnibuss

Guest
Hi all!

Es esmu kas strādā ar IE3D, un man ir nepieciešams, lai aprēķinātu straumes no. Cur failu.

Es pārvaldīt to darīt MGRID, ti, radot un. CCD failu.Problēma ir tā, ka man ir nepieciešams, lai aprēķinātu tos no. Cur failu, vai, ja tas nav iespējams, aprēķināt. CCD no DOS loga.

Labākais ir tas, ka es varētu radīt. CCD ar C programmu, bet es varu saprast tieši. Cur.Esmu bijis spējīgs saprast dažas daļas ģeometrija (ne visi), un ka pēdējā daļa atbilst pašreizējās koeficientus funkcijas pamata, ka izmantot IE3D, bet es nezinu, kā aprēķināt strāvas

Vai kāds zina, kā to izdarīt, un paskaidrojiet mani?

Paldies jau iepriekš!

Hi, Omnibusa:

IE3D. Cur failā ir pārāk daudz, un jūs nevar viegli apstrādāt to.Tāpat, kā rezultātā pašreizējie dati nav viens ar norādīto exciations.Tā satur vispārīgie dati, lai mēs varētu atrast strāvas blīvuma datu norādot excitaiton kombinācija par to.izejas dati iekšpusē. cur fails nedrīkst būt nozīmīgs lietojumiem.Es domāju, ka pārstrādei. CDD fails ir vislabākā izvēle.Strāvas blīvums uzglabā. CDD fails ir ar noteiktu ierosmes.Tā stāsta jums visiem šūnas un strāvas blīvums katrā virsotne šūnas.Jums vajadzētu būt iespējai izanalizēt un apstrādāt. CDD failu daudz vieglāk.Laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back